Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nestydatá poslankyně prolétala statisíce!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bel - 
23. ledna 2010
06:15

Kdyby hloupost nadnášela, poslankyně Hana Šedivá (ČSSD) by létala jako pověstná holubička. A ona létá ráda.

Vůbec se nestydí, že spolu s dalšími moravskoslezskými poslanci prolétala za sněmovní peníze 1,5 milionu, přestože mohla jet do Ostravy zadarmo vlakem. Naopak útočně reaguje na otázky, jestli jí to není hloupé. „A jak šetříte vy? Voláte a otravujete poslance,“ odsekla Šedivá na dotaz HN, zda by nebylo na místě šetřit. Na námitku, že novináři telefonují za peníze soukromé firmy Šedivá ale zaperlila: „Vždyť vy jste také firma placená námi všemi. Platíme vaše výrobky.“ Bez ostychu létající poslankyně přitom nepatří zrovna mezi nejpilnější, protože nebyla na třetině hlasování za volební období. Blesk ji včera zastihl v zahraničí.

479084:gallery:true:true

Kolikrát jste loni letěla? Prý často...

„Já nevím, já jsem to nepočítala a myslím si, že vám to může být jedno.“

Jedno to není. Nebylo by na místě šetřit?

„Řekla jsem, že buď používám letadlo nebo vlak. A víte co? Zkuste si každý týden jezdit z Ostravy do Prahy. Zkuste to, pak něco zjišťujte a kritizujte. Já nebudu odpovídat, říkám vám, že jsem v cizině.“

Z vašich slov usuzuji, že preferujete pohodlí…

„Z vašeho dotazu usuzuji, že rovněž preferujete pohodlí. A to pohodlí z kanceláře před osobním rozhovorem. Není vám hloupé zjišťovat ty věci po telefonu?“

Je to rychlejší...

„Aspoň vidíte, jak je náš čas drahý. Každý využívá prostředky, které má možnost využívat. Já letadlo podle potřeby, vy telefon. Jinou odpověď nedostanete.“

drazor ( 25. ledna 2010 14:32 )

Jo a kdyby hloupost nadnášela tak by poslanci,tedy alespoň valná většina létali do práce zadarmo.Jako mouchy na pivo by se slétali.

drazor ( 25. ledna 2010 14:29 )

Mě osobně nikdo nedá na cestu do práce ani korunu,tak nevím proč by měla tahle straka z ČSSD létet letadlem.Když chce tak prosím ale za svoje.Pendolinem to má zadarmo a není to tak hrozná cesta a taky mám dojem že je rychlejší jak letadlo(odbavení,prohlídka atd.)pokud se tenhle zázrak někde po trase nepotentuje.V letadle musí sedět a ve vlaku se může procházet a čučet z okýnka.Jí asi nevoní ta spodina se kterou by ve vlaku cestovala,inu dáma!!

alex0800 ( 25. ledna 2010 11:38 )

Tak mne napadlo, když jí to přijde normální.. Fajn, ale zpětně bych jí to nechal uhradit.. A že na to nemá..? To jsou keci.. Krade..? Krade.., tak ať taky platí..

alex0800 ( 25. ledna 2010 11:36 )

Kdysy po Inetu kolovaly pěkná videa o "bábě šedivce" a tak si říkám, jestli zde nejde o podobnost.. ;-) Líná poslankyně..? To je přeci věc naprosto normální.. Ještě můžem být rádi, že za sebe neposílá do sněmovny třeba manžela či děti.. Paní Šedivá, zvracím na vaši línou p*del... No, vlastně vždyť všichni v republice lítáme.. Akorát, že někteří v luxusu za nicneděláním a jiní z práce do práce aby měli aspoň na ten předraženej chleba.. Ale to BÁBA ŠEDIVKA ani neví.. Ono je lepší nezajímat se o spoluobčany, jinak by mohla taky zjistit, že její práce je k ničemu.. Zvracím..

hihihi ( 25. ledna 2010 01:37 )

bejt třeba nemusí,ale vychca*ná je už určitě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa