Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Talmanová zvažuje kandidaturu do Senátu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, ČTK - 
6. ledna 2010
17:03

Místopředsedkyně sněmovny a partnerka stranického předsedy ODS Mirka Topolánka, Lucie Talmanová zvažuje kandidaturu v letošních volbách do Senátu. Již před časem ohlásila odchod z dolní komory parlamentu.

Úvahy o kandidatuře potvrdila serveru sama poslankyně i předseda oblastního sdružení ODS na Kutnohorsku poslanec Pavel Bohatec.

"Mohu potvrdit, že jsem dostala nabídku od kutnohorského sdružení, abych letos kandidovala. Neodmítla jsem ji," řekla Aktuálně.cz Talmanová.

Její podmínkou je absolvování všech primárek a skutečná podpora v regionu.

Brabenec nepřímo přiznal, že za kandidaturou Talmanové stojí její mediálně známá tvář. O tom, zda bude součástí nominace se rozhodne během ledna, kdy místní sněmy budou vybírat tajnou volbou.

Mirek Topolánek odmítl myšlenku Talmanové kandidovat do Senátu, komentovat. "Politické věci doma neřešíme," řekl novinářům.

najka ( 7. ledna 2010 12:19 )

paní Talmanová? Neměly by strany dbát na morální kredit? Co si vlastně o nás, lidech, myslí? To je už skutečně výsměch všem slušným občanům! V žádném případě by takové politické kreatury něměly mít právo o taková místa se ucházet!!! Začněme už konečně požadovat slušnost a úroveň našich představitelů a ne aby je vynášely na takové posty jen veřejně profláklé avantýry!!! FUJ!!!!!!!

jihanca ( 7. ledna 2010 10:35 )

Základním předpokladem pro kandidaturu za ODS je být mediální tvář. A to paní Talmanová díky sexualnímu partnerství s Topolánkem splňuje. Jestli to však přinese něco lidem, o tom by se dalo pochybovat... I když Topolánkovi jsou také lidé a peníze z našich daní se jim hodí, že?

sakra ( 7. ledna 2010 09:11 )

Na to by ten starej vůl nestačil.

ninuska ( 7. ledna 2010 06:48 )

hihihi ( 6. ledna 2010 23:49 )

kandidovat tak přes gule toho svýho kámoše.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa