Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oběd u Klause: Mohla přijít i Livia...

Autor: ČTK, brum - 
4. ledna 2010
14:00

Dvakrát musela paní Livia při tradičním novočním obědě v Lánech zůstat sedět doma. Prezident Václav Klaus totiž odmítal pozvat milenku premiéra Mirka Topolánka Lucii Talmanovou.

Dnes už bylo všechno tak, jak má být. Do Lán se dostavil premiér Jan Fischer s rudými růžemi pro prezidentovu manželku a Klaus přivítal Danu Fischerovou kyticí s exotickými anthuriemi. Setkání trvalo necelé dvě hodiny.

Menu se už tradičně skládalo ze zvěřiny z lánské obory a specialit domácí kuchyně. Premiér a prezident přitom hovořili hlavně o hrozivém schodku rozpočtu a parlamentních volbách.

Klaus a Fischer se i s manželkami sešli i minulý týden během lyžování ve Špindlerově Mlýně. Na soukromé schůzce však prý neřešili politiku, ale mluvili o vánočních svátcích či o rodině. Klaus tehdy uvedl, že na pondělní schůzce v Lánech "půjde víc do tuhého".

oldedek ( 5. ledna 2010 10:33 )

Paní Fišerová pochválila velkou práci naší krasavice Livuš na zámku v Lánech - jak já vím, co ona se tam namakala, ohazovala omítky, štípala kámen, šila furháňky, ta se vždycky umí sedřít - třeba jak minule říkala - půl dne rozbalovala dárky - víte holky vidlačky co je to za šichtu ?

sakra ( 5. ledna 2010 08:31 )

Nejlepší zážitek byl, když Lívie ve zprávách v TV četla menu - např. houstičky tady v Lánech pletené....

drobek ( 4. ledna 2010 17:32 )

zaplatíte za pítchovinu 80kč,to autor skromně neuvedl

agent ( 4. ledna 2010 17:04 )

už by tě měl někdo praštit do řepy

drobek ( 4. ledna 2010 16:28 )

Jim nevadí,že je národ v píí....Hlavně ,že se oni dosyta nažrali zvěřiny,lůza ať si dá bůček nebo kuře z kauflandu.Tuneldědkovi už mizí krk,základá si na povození na lafetě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa