Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Škromach: ČSSD stojí za dopraváky!

Zdeněk Škromach
Zdeněk Škromach  (Autor: Petr Bělka)
Autor: ših, ČTK - 
7. listopadu 2009
19:25

Vyhrocená situace v pražském dopravním podniku už má politický rozměr. Místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach včera za celou stranu vyjádřil podporu odborářům.

Zároveň označil přístup magistrátu ke vzniklé situaci za nezodpovědný. Politickou podporu jakékoliv strany však odboráři odmítají. Podle šéfa odborů Petra Pulce jde o boj dopravního podniku s magistrátem, nikoliv o boj ODS a ČSSD. Zda a případně kdy odbory budou stávkovat, se má rozhodnout v neděli večer.

 

9030 ( 9. listopadu 2009 12:35 )

dopraváci maj platy vyší než většina lidí v Praze, stravenky, dopravu zdarma atd. a jel si ty chytrej někdy do práce nebo z práce pražskou MHD? Asi né, jinak bys těm bolševickejm manýrům nefandil.

warumfernet ( 8. listopadu 2009 13:02 )

tak dopráváci budou dělat za pusinku a pražští taxikáři budou nadále vyhlášení po celým světě, jako největší zlodějský kur.., však víte.

Lucio1 ( 7. listopadu 2009 21:27 )

Tím si ale procenta moc nevylepšíte.,takhle kdyby se chovaly odbory v našem,mimochodem velkém podniku tak vyletí i s námi..

smrk ( 7. listopadu 2009 21:04 )

Pražáci, vyhoďte z vedení města tu modrou kliku v čele s horolezcem Bémem a máte vyhráno - jó, ale pokud bude v Praze stále vyhrávat ODS, tak máte smolíka a holou *** !!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa