Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pamatujete si Dlouhého? Bude eurokomisařem?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, jos - 
31. října 2009
14:24

Podle informací Lidových novin uvažuje premiér Jan Fischer o tom, že novým eurokomisařem by se mohl stát bývalý ministr průmyslu a obchodu z první poloviny 90. let Vladimír Dlouhý.

Případná kandidatura někdejšího nejpopulárnějšího politika v zemi a stávajícího šéfa firmy Goldman Sachs pro střední Evropu by přitom nevadila ani velké části politiků. Ve funkci eurokomisaře by si Dlouhého uměli představit představitelé ODS, TOP 09 a komunistů, píší Lidové noviny.

 

428494:gallery:true:true

Nominace Vladimíra Dlouhého, který pro stát naposledy pracoval jako člen Národní ekonomické rady (NERV), by vyřešila dlouhotrvající spor mezi ODS a ČSSD. ODS totiž navrhuje Alexandra Vondru, ČSSD pak stávajícího eurokomisaře Vladimíra Špidlu.

 

bagr1946 ( 1. listopadu 2009 12:07 )

MALO PODVODU NADELAL? JEN TAK DAL A JSME VPR***

fanousovalivie ( 31. října 2009 18:38 )

Á súdruh Dlhý?!! Zasloužilý soudruh předseda svazáků na úřadě vlády za doby našich milých komančů, no potěš nás s.Gorbačov, to už nám to skutečně nevadí, 20 let po revuluci,bývalí mladí komouši už zase ovládají nejen nakradené majetky ale i státní funkce a pozice v médiích?Ministr,eurokomisař a na ČT pionýrská lastovička,hmus, jdu blejt velebnosti !!

warumfernet ( 31. října 2009 18:00 )

když po těch kolosálních privatizačních průse..., šla ODA do kytek, tak se na čas soudruh Dlouhý stáhl do ústraní a jen hrabal v dozorčích radách. Nyní ucítil příležitost obrovského platu coby eurokomisař, tak nenápadně vylízá zase z nory. Je tady někdo, komu z tohoto bývalého komanče a všehoschopného kariéristy není zle ??? Blééééé !!!!!!

tatu ( 31. října 2009 16:58 )

ale samozřejmě že pamatujeme.To je ten,co za komunismu studoval v Belgii.Klaus v Italii a p.Klausová studovala v Holandsku,Známe,víme a pamatujeme si.I ministra Dybu ,jehož zeť ,teď má ČEZ.Taky studoval v USA.Tak jsme trpěli..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa