Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Političky se svlékly: Tahle těla chtějí do sněmovny!

Autor: hof - 
6. října 2009
23:05

Jsou mladé, krásné a odvaha jim nechybí. Členky strany Věci veřejné odhodily stud a po vzoru politiků z ODS se svlékly kvůli předvolebním billboardům.

Heslem: „Kluky pusťte k vodě“ lákají voliče sexy postavami v plavkách. „Focení jsme braly jako legraci. Zpočátku jsme se trochu styděly, ale nakonec to byla příjemná zkušenost,“ popsala Blesku atmosféru při vzniku snímků jednička kandidátky ve Středočeském kraji Kateřina Klasnová.

Do dalšího svlékání se už ale členky strany nehrnou. „Na to je expert spíše pan Topolánek,“ opřela se Klasnová s úsměvem do expremiéra, jehož nahé fotky z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho oblétly svět.

A kdo se vlastně nechal fotit:

Lenka Andrýsová (25): Vede kandidátku v Olomouckém kraji Je svobodná, ráda cestuje nebo si zahraje tenis

Kristýna Kočí (24): Programová ředitelka strany Zatím je svobodná. Dříve působila jako úspěšná trenérka atletiky

Karolína Peake (33): Místopředsedkyně strany Je vdaná, s manželem Charlesem má dvě děti, Sebastiana (8) a Theodora (6)

Kateřina Klasnová (31): Vede kandidátku ve Středočeském kraji Je svobodná, žije s přítelem a dvěma psy

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 7. října 2009 21:50 )

Díky za radu, ale ono té "legrace" je kolem nás již tolik, že trocha vážnosti také neuškodí.... Proti těm dámám osobně nic nemám a jistě jsou půvabnější než Ti dva politici (chtělo se mi nevím proč napsat tajtrdlíci, ale to by mi asi zrušili příspěvek..), ale problém spočívá v tom, že abychom se vyhrabali z té hromady politického hnoje ve kterém jsme po krk, nejde asi brát politiku přes recesi, protože tím nahráváme těm, kdo tuto zem devastují, protože oni se s tou legrací tak trochu "svezou" a jejich lumpárny se bagatelizují. Prostě je legrace… Tak to vidím já. Ale respektuji názor těch kteří to vidí jinak. Třeba se mýlím...

valdis ( 7. října 2009 20:01 )

tihle budu volit!!!

meadow ( 7. října 2009 18:14 )

Video z focení je tady: http://www.youtube.com/watch?v=-V51HpameQA

frantisekdobrota ( 7. října 2009 10:06 )

"Do dalšího svlékání se už ale členky strany nehrnou. „Na to je expert spíše pan Topolánek,“ opřela se Klasnová s úsměvem do expremiéra, jehož nahé fotky z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho oblétly svět." Díky za dobrou náladu po ránu Politiku je třeba někdy brát s humorem, jsem rád, že se to některým úspěšně daří.

meadow ( 7. října 2009 09:26 )

evidentně jde o recesi. A upřímně, raději se budu dívat na tyto mladé dámy, než na kabonícího se Paroubka nebo Topolánka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa