Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Útočník na Topolánka byl na Kočkově pohřbu!

Autor: rvs - 
26. srpna 2009
17:07

AKTUALIZOVÁNO: Jeden z útočníků na Mirka Topolánka v Hustopečích Martin H. se loni v říjnu zúčastnil pohřbu Václava Kočky mladšího, který byl zavražděn po křtu knihy Jiřího Paroubka! Vyplývá to z fotografií, které byly na pohřbu pořízeny.

Martin H. pracoval na Kočkově pohřbu jako člen ochranky, který měl za úkol hlídat, kdo bude na smuteční obřad konající se v Břevnovském klášteře vpuštěn a kdo ne.

Ochranku pro rodinu Kočkových zajišťovala agentura VIP Service Prague Zdeňka Zahradníka, která se specializuje na akce celebrit a jiných V.I.P. klientů. Na Kočkův pohřeb vyslala agentura několik desítek mužů, ale Martin H. pro ni podle vyjádření pana Zahradníka nepracuje a patří zřejmě mezi další, externě najaté ochránce.

Zdroj z okolí rodiny Kočkových, který si nepřál být jmenován, nám sdělil, že Martin H. a Martin K. dělají ochranku přímo Václavu Kočkovi!

Syn Jana Kočky ale tvrdí, že ani jednoho z těchto mužů nezná. "Podle jmen ty lidi neznám. Můj táta žádnou ochranku nikdy neměl. To jsou třetí volby, co nás někdo tahá do svý kampaně. I kdyby na tom pohřbu byli, tak co? Tihle kluci dělaj pro nějakou firmu ochranku. Nevím, kdo je na pohřeb najal. Takovýhle kluky potkáte všude, na fotbale, na akcích. Možná byli i na pohřbu. Ale já je neznám."

Jan Kočka (syn Kočky st.): "Podle jmen ty lidi neznám. Můj táta žádnou ochranku nikdy neměl. To jsou třetí volby, co nás někdo tahá do svý kampaně. I kdyby na tom pohřbu byli, tak co? Tihle kluci dělaj pro nějakou firmu ochranku. Nevím, kdo je na pohřeb najal. Takovýhle kluky potkáte všude, na fotbale, na akcích. Možná byli i na pohřbu. Ale já je neznám."

Václav Kočka mladší byl v hádce zastřelen Bohumírem Ďuričkou v pražské restauraci Monarch, kde se předtím konal křest knihy Jiřího Paroubka. Václav Kočka starší a Jiří Paroubek jsou dlouholetí přátelé.

-VOLBY 2009: Blesk.cz, váš volební průvodce-


Topolánka napadli bývalí skinheadi! Více ZDE.

Útočník na šéfa ODS: Kdo by po Topolánkovi nechtěl hodit šutr? Čtěte ZDE.

Volby 2009: Kdo objednal útok na Topolánka? Čtěte ZDE.


gordon ( 26. srpna 2009 22:51 )

Paroubek-Ďuričko-Kočkovi-nabušení mládenci. Neznají se a nejsou a nikdy nebyli kamarádi. Co pořád máte? Do toho křišťálově čistý Stáník Gross,kakaový Kraus,Tvrdík a nyní R.Lašák. Mezitím soukmenovec olašský princ z Rumunska.Kdy tohle skončí a obyčejný volič bude moc zakročit?

raskarkapak ( 26. srpna 2009 22:23 )

Hele!Nebuď chytrej vole!

tvbreclav ( 26. srpna 2009 19:24 )

www.TVBreclav.cz - Videoreportáž z návštěvy Mirka Topolánka na břeclavském koupališti: http://www.tvbreclav.cz/tvbreclav_web/index.php?option=com_content&view=article&id=188:m irek-topolanek-ods-breclav&catid=49:udalosti&Itemid=137

kefudka ( 26. srpna 2009 18:51 )

plně souhlasím, máš pravdu.

krabi ( 26. srpna 2009 16:04 )

jste byl u bojůvek SA nebo v LM nebo jen tak se vám líbí násilí ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa