Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Brožová dala Česku nánometr!

Autor: bel - 
16. června 2009
06:12

Blonďatá sexbomba Kateřina Brožová zahrála svou životní roli. Roli nebetyčné nány, která se nechá šéfem ČSSD přes odpor části sociálních demokratů nacpat jako jednička na kandidátku do sněmovny a teprve pak si uvědomí, že by to 'nezvládla' - Blesk podle ní vymyslel nánometr!

Jedno jí lze přičíst k dobru: Kateřina má zásluhu na tom, že vznikla nová míra - nánometr. Podívejte se, co všechno se jím dá měřit.

1. Tupost učitelky sexu Zuzany Belohorcové po pobytu v Monackém knížectví, kdy vyprávěla: Měli jsme jako na dlani celou královskou rodinu.

2. Dětinská výmluva ministra pro lidská práva Michaela Kocába, proč nemůže bydlet s neplatiči: Nemám tam asistentky a internet!

3. Nevšímavost šéfa Českých drah Petra Žaludy, kvůli níž ve svém luxusním audi neobjevil masážní sedačky za půl milionu a musel mu otevřít oči až Blesk.

4. Pokus o omluvu Jiřího Paroubka od Lubomíra Zaorálka: Chudák pan premiér to všechno do hlavy nepobral. Myslel si, že radar je jen nějaká koule se dvěma chlapy!

5. Odpověď reprezentanta Tomáše Ujfalušiho na otázku, kolik stály společnice při pověstném mejdanu na hotelu Praha: Nic jsem neplatil, ale ta částka stejně nesouhlasí!

6. Jeden přehmat na klávesnici šéfa zelených Martina Bursíka, kdy označení 'kráva' poslal e-mailem nikoliv své milé, ale adresátce urážky.

7. Vysvětlení Mirka Topolánka ke své nahé fotce: Docela dobře to může být fotomontáž, ale můžu to být i já. Myslím si, že je to obojí.

8. Hloupost poslance Marka Bendy, který ve snaze zachránit krk politikům zákazem odposlechů významně okleštil demokracii v ČR.

9. Zoufale trapná snaha zelené poslankyně Kateřiny Jacques před televizními diváky vylovit z prázdné hlavy, co je vlastně ta biomasa.

10. Nebetyčná hloupost herečky Kateřiny Brožové, která se nechala 'přes mrtvoly' nacpat na kandidátku ČSSD a za dva dny přišla na to, že by to nestíhala.

 

kebulak ( 16. června 2009 12:47 )

nechci nic rikat ale tohle zrovna tohle nebyl projev hlouposti nejmenovaneho politika nybrz jine typicke ceske vlastnosti...

delavar ( 16. června 2009 11:53 )

Kuřba : za jedna

gevi ( 16. června 2009 10:16 )

Skvělý nápad se musí zopakovat pod jiným názvem? Chtělo by to zase pro změnu jiný útok na modré straky. Tohle už je nuda.

gevi ( 16. června 2009 10:14 )

Proč zrovna a jen k modrejm strakám. Copak jinam ti vámi uvedení nepřebíhají? Vám holt jde o to, kam byste ty "modré straky" nacpal, vy jste na nich závislý.

kofila ( 16. června 2009 09:35 )

Odmysleme si s jakou stranou se zapletla a upřímně.... opravdu si myslíš, že by Brožová byla schopná řešit nějaké problémy, které by z její funkce vyplývaly??? I když na druhou stranu mi lze oponovat, že ani do teď tam neseděli žádní mysletelé, to je jasné. Ale přece jenom každý se má, myslím, držet svého kopyta. Brožová se prostě přecenila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa