Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Topolánek se rozhoupal: Ukončí manželství s Pavlou!

Autor: ČTK, pes, bel - 
20. května 2009
20:07

Expremiér a šéf ODS Mirek Topolánek (52) se bude rozvádět. V rozhovoru pro rádio Impuls ve středu řekl, že požádal právníky, aby mu připravili podklady pro rozvodové řízení. Konečně se tak zbaví své manželky Pavly (53) a bude si moci vzít Lucii Talmanovou (41).

Topolánek žije od konce roku 2006 s Lucií Talmanovou (41), se kterou má syna Nicolase (22 měsíců). Dosud je ovšem ženatý s Pavlou Topolánkovou (54). S tou má syna Tomáše (15) a dcery Janu (25) a Petru (27). A to je hodně prekérní situace, která vynikne zejména při státnických návštěvách, protokol totiž neumožňuje, aby měl Topolánek kolem sebe dvě ženy.

Topolánek se proto rozhoupal a chce rychle ukončit manželství s Pavlou. "Je to teď pro mě prioritní věc," řekl v rádiu. Expremiér si také nečekaně kál za protahování rozvodu. "Samozřejmě tím, že jsem neměl kapacitu ani čas ty problémy řešit, tak jsem tím dělal problémy své partnerce Lucii Talmanové, samozřejmě i své ženě, svým dětem, takže je to jeden z úkolů, který vidím jako prioritní,“ sypal si popel na hlavu Topolánek.

Podle informací Blesk.cz si rozvod "vydupala" Lucie Talmanová. "Dost na Mirka tlačila. Hodně ji trápilo, že se o ní psalo jako o milence," řekl zdroj blízký Topolánkovi. Po rozvodu už nic nebude Talmanové překážet v cestě stát se paní Topolánkovou.

Otázkou je, kolik bude Topolánka rozvod stát. Expremiér po rozvodu přenechá Pavle luxusní pražský byt na Hradčanech za asi 12 milionů korun, na který stále platí hypotéku (srpnu 2005 vzal na byt hypotéku ve výši 5,25 milionu korun) a chatu v Čeladné v Beskydech. Paní Pavla v bytě bydlí se synem Tomášem. Na něj už teď Topolánek přispívá asi kolem deseti tisíc měsíčně, platit musí i na dceru Janu, která ještě studuje vysokou školu.

Poměr Topolánka s Talmanovou vyšel najevo v červnu 2006. O dva měsíce později Topolánková, která předtím podporovala ODS, oznámila kandidaturu do Senátu za stranu Jany Bobošíkové Politika 21. I když se předtím Topolánková netajila politickými ambicemi, média začala spekulovat o tom, že kandidatura je reakcí na poměr jejího muže.

To, že se svojí ženou nežije, oznámil Topolánek v lednu 2007. Tehdy se již také hovořilo o tom, že je Talmanová těhotná. K tomu, že dítě je jeho, se předseda ODS přihlásil o tři měsíce později.

1946 ( 21. května 2009 17:28 )

Ale jdi ty brepto. Znám hodně třeba lékařů, kteří jsou fandové socanů. jen málo je je jich fandů modráků.

1946 ( 21. května 2009 17:26 )

jako o milence, ale jako o konkubíně.

hani ( 21. května 2009 15:51 )

Topol ne bude premjerom a muze byt prezidentem. Pres 4 roky budou volby na Hrad. Proto chce mit dobrou povest a manzelku. Vsechne Cesko okouzlit to je tezko. A otravovat parlament a senat genetyckym plynem to je mozne a snadne, pohodlne. Za 4 roky Cesko zapomene hrisnika a na Hrad Topol a Bem maji uzdu. Cesky parlament jsou velka plynova komora s minidozamy zarina a narkozy. Ne, ne jak v koncentraku! Jenom jak v psychnemocnecich SSSR. Ano, jsem byla na Hrade a vim co rikam. Specialista z genne psychotropne zbrane jeste z SSSR. Vite ze mate gen tuberkulozy v mleke? Gen jedu kurare v cokolade? Geny albinosa v kreme? A jeste moc spatne geny v jidle? surenata@rambler.ru. Chcete vedet proc nemocne vy nebo vase deti? Hledajte geny. Jako zle zeny.

fwllo ( 21. května 2009 09:52 )

..připadá Vám to spravedlivé? Aspoň je vidět, koho volíte no jo, čssd sází na prosté lidi s povětšinou základním vzděláním...

hani ( 21. května 2009 09:33 )

Nyni musi vzit si Topola! To je spatny napad! Protoze to jsou bandito a zlocinec. Ona ne chce pro to vedet. Hezka zena hned to jeji pritel zitra bude manzel. Paroubek ma za manzelku *** z ktere udelal spravnou zenu. Topol ne mel ne jedne oficialne zeny, pristi premjer bude mit spravnu ***. Co meni? Co lepsi? Petra a Topol z jedne mafie. Jeji partnery to dobre vi. Pani Talmanova sebe oklama, ne muze poverit ze jeji pritel bandito. Paroubek hra ze svou Petrou v kocky-mysi a tak ceka dite, aby Petra ne moc vadila volbam. Volby jsou velky cyrkus. Kdo a jak oklama lide vic. Jsou psychotropna zbran kteru pouzyva obydva politika. Kazdy chce zvitezit za jakukoliv cenu. Ta cena jsou vase zdravi a zyvot.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa