Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Útok na Paroubka: Rajčeti se vyhnul, vajíčko ho trefilo!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos - 
14. května 2009
14:23

Každý den není posvícení. Své o tom ví po včerejšku (středa) i Jiří Paroubek. Dva jeho odpůrci na něj v Kolíně zaútočili rajčaty a vajíčky a trefili ho! Šéf ČSSD pak město opustil pouze v košili!

Podle serveru ihned.cz se útočník k činu hrdě přiznal. "Ano, udělali jsme to, protože Paroubek lže a my už jsme se nemohli dívat na to, jak to lidi poslouchají a ještě si berou balónky," potvrdil serveru antiparoubkovec Lukáš Botka z Kolína.

"Nejdřív přiletělo rajče, ale to ho minulo. A pak vajíčko, to ho už zasáhlo. Paroubek i jeho lidi byli pěkně naštvaní, práskli dveřmi u auta a rychle odjeli," popsal útok serveru ihned.cz svědek incidentu.

"Po dobu, co jsem byl s panem předsedou, se nic nestalo. Ale nebyl jsem s ním až do konce. Nemohu to tedy potvrdit ani vyvrátit," řekl Blesk.cz mluvčí sociálních demokratů Ondřej Macura.

"V době útoku jsem byl poblíž. Poté, co pan Paroubek utrousil pár slov do mikrofonu, se ze zadních řad ozvala snůška sprostých nadávek. A poté začaly létat předměty. Rajče jsem nepostřehl, pouze ono vejce, které jej zasáhlo do ramene a rozprsklo se. Zasažena byla jeho tvář a lidé v prvních řadách. Napadá mě otázka, co kdyby skořepina poranila jeho oko," sdělil Blesk.cz svědek události pan Podravka.

Útočník bude nejspíš obviněn z výtržnictví, což je přestupek, za který se ukládá několikatisícová pokuta.

Viděli jste útok na Jiřího Paroubka na vlastní oči? Máte fotografie, či dokonce video? Ozvěte se na online@blesk.cz

 

Video se připravuje ...
Další videa