Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Tlustý a spol.: Volební hrátky s prsatou Mesarošovou v bazénu

Tlustý byl ve vířivce s blondýnkou, Schwippel má k bazénu raději vyvinté brunetky
Tlustý byl ve vířivce s blondýnkou, Schwippel má k bazénu raději vyvinté brunetky  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: kb - 
12. května 2009
10:10

Paroubkovci vytáhli do volebního boje s Kateřinou Brožovou, pidistrana odpadlíků z ODS Vlastimila Tlustého a Jana Schwippela Libertas.cz nasadila dračici Dominiku Mesarošovou.

A někteří poslanci s ní rovnou skočili do bazénu! Předvolební merenda se odehrávala na zahradě vilky Vlastimila Tlustého ve Slaném. Po táboráku s buřty se »stydlín« Jan Schwippel odvázal jako první a skočil s prsatou Dominikou do bazénu.

Když podobná scéna proslavila vládního likvidátora Tlustého, proč ne jeho?

gord ( 12. května 2009 15:47 )

předvolební program: sex do každé domácnosti

gogo ( 12. května 2009 15:46 )

moc kurev = moc stran .....

evolucius ( 12. května 2009 15:07 )

Tak se nám ty kurvy dávají pomalu dohromady...

hani ( 12. května 2009 14:07 )

v bazenu nejsou. Odpocynok. Spatne jine. Na volbach nejsou vyber. Nebo ODS a topolanek s bandito, nebo genetycky mutant Paroubek, ktery bude pracevat spolu z tyma taky bandito. Vite ze Topol a mafie vyloupila predloni 564 mln? Moc proste! Jsou geny, ktere absolutne spolehlive odebira pamet a dela cloveka poslusne na pulhodiny. V Cesku ani noviny ani TV nikdy pro to ne pisou. Protoze to jsou biznes specpolicie, doktori a politiky. Lupica Prochazku schovat v nemocnice Bohunice, Brno. Udela jej plasticku operace a hledaj vetr v pole. Tam jsou doktori Vomela, Prochazka, Garajova, Robek, Linchartova, Neumann kteri zabiji jakekoliv cloveka, a nic jim nikdo ne muze udelat. Policajti brani. Topol a jeji banda roztrha Cesko a Paroubek z socdemakami jen rika blbosti - one ne takovy. Ne musi cestne lide spolupracevat s mafie. Protoze stanou jako Paroubek zabakamy a spat ze шлендрами a mit jeste deti od donoru. Ne mate vyber - spatne nebo jeste spatnejse. Protoze jsou psychotropna zbran. Kterou jako estafetu prevzil Havel, Klaus a vezmou i socdemaky. Zbran, kterou vynalezli Stalin, Hitler, americane, japonce a pouziva proti vlastne lide. Vlastne. To ne vidim nic spatneho v domacim bazejne. Nic. Vase komuniste teto zbran ne pouzyva! One ne maji takovych peniz! Jsou cestne lide, ktere ne maji ruce v krve. NE MAJI. Mne libi lide ktere ne vydelavaji na smrti.Genetycka zbran to jsou trapna smrt jako v koncentrakach. Proto tpolu ne libi StBaky, komunisty a cestne lide.

kibic ( 12. května 2009 13:36 )

to nevim kam to teda speje, se tu ted budou politice predhanet, kdo se ukaze v bazenu s lepsi babou ci co? to sme teda dopadli. zlatej zeman, ten mel aspon svoji becherovcicku a byl klid

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa