Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bursík sleduje Teletubbies, Liška poslouchá drum'n'bass!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: pes, jos - 
13. dubna 2009
13:18

Už i čeští politici objevili kouzlo internetu. Zatímco pro některé jsou počítače stále spíše sci-fi, někteří čile komunikují se svými voliči přes sociální sítě jako je Facebook. Co na sebe na internetu prozradili?

Předseda ČSSD Jiří Paroubek má na Facebooku dokonce několik "anti-profilů", kde se do něj strefují jeho odpůrci. Podobně je na tom i David Rath (ČSSD) nebo Ivan Langr (ODS), který se alespoň o svůj profil snaží starat.

Mnohem lépe na tom jsou mezi českými poslanci Zelení. Ze čtyř Zelených poslanců mají svůj profil na Facebook.com tři.

Dosavadní ministr školství Ondřej Liška na sebe ve svém profilu prozrazuje, že poslouchá elektronickou taneční muziku drum'n'bass. Mezi uživateli Facebooku je oblíbený. S 823 fanoušky s přehleden v oblíbenosti mezi českými politiky vede.

Předseda Zelených a ministr životního prostředí Martin Bursík se o svůj internetový profil stará, ale narozdíl od kolegy Lišky se ani nesnaží tvářit lidsky. Podle všeho má ale rád Teletubbies. V oblíbených stránkách je má hned za profilem jeho strany a Kateřiny Jacques!

Na Facebooku můžeme najít také třeba Václava Klause, Václava Havla nebo Janu Bobošíkovou. Ale ne všechny profily jsou autentické. Pro založení profilu se jménem vašeho "oblíbeného" politika vám stačí e-mailová schránka.

gogo ( 14. dubna 2009 06:58 )

Například : Který politik u nás je největší lump ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa