Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánek na pohřbu strýce! Blesk.cz byl u toho

Autor: pet, Aleš Marak - 
27. března 2009
18:15

Jeden den demise vlády, další den pohřeb v rodině. Osud si tvrdě pohrává s odstupujícím premiérem Mirkem Topolánkem (ODS). Dnes (v pátek) totiž pohřbil ve Vsetíně milovaného strýce.

Poslední dny dávají nervové soustavě šéfovi vlády Toplánkovi pořádně zabrat. Po té, co musel strávit nedůvěru vlády, se následně dozvídá, že jej zřejmě hodlá hodit přes palubu jeho dlouholetá opora president Klaus.

V tu dobu již byl zasažen smutnou zprávou z Valašska, kde po těžké nemoci 18. března zemřel ve věku 80 let jeho milovaný strýc Josef Topolánek.

„Měl jsem ho velmi rád jeho smrt mne silně zasáhla. Prožívám to mnohem silněji, než situace kolem vlády“, uvedl krátce po přijetí smutné zprávy Topolánek.

Navíc Topolánek pohřeb málem nestihnul. Opoziční poslanci ho totiž nechtěli při jednání ve Sněmovně vypárovat. Nakonec dal přednost rodinným záležitostem před politikou.

V pátek 27. března dorazil Topolánek do Vsetína krátce před 15 hodinou, na níž byl naplánován pohřeb ve zdejším evangelickém kostele Horního sboru. Blesk byl jako jediný u toho. Odstupující premiér z auta již vystupoval zjevně rozrušen...

NA POHŘBU DOŠLO K NEUVĚŘITELNÉMU SKANDÁLU! VÍCE SE DOČTETE ZÍTRA V BLESKU

Rodiče už Topolánek nemá, táta mu zemřel v roce 1996 na rakovinu, ve stejném roce přišel Mirek i o maminku, kterou měl moc rád.

bobina ( 28. března 2009 06:16 )

a nevidím důvod proč bych měla litovat Topolánka a schvalovat jeho chování! Topolánek je prostě nervák a hysterka,je to stertovací figura,které se zatemní mozek kdykoliv a kdekoliv! Nic ho neomlouvá ani na pohřbu,protože je to premiér a musí počítat s tím,že má novináře v patách nonstop! Pro Bartošku a ostatní které bulvár nahání denodenně máte jiné hodnocení? Premiér by měl na veřejnosti ukázat inteligenci a ne chování hospodského povaleče po deseti pivech!

raulka ( 28. března 2009 01:20 )

Kdybych vás na to neupozornila, tak si to v článku ani neopravíte......

raulka ( 28. března 2009 01:20 )

Smažete mi příspěvek a pak si teprve přečtete, co jste napsali za bluf.... Jste trapní..... čtěte si po sobě ty výplody....napřed napíšete, že...Dnes (v pátek) totiž pohřbil v Ostravě milovaného strýce....a v článku uvedete, že přijel na pohřeb do Vsetína....no nevím, ale Vsetín a Ostrava jsou dvě různá místa....bože, co to tam máte v redakci.....zrušit BLESK....

ctenar ( 28. března 2009 00:15 )

ale za mlada na VGJŽ v Opavě to byl slušný kluk a tak nevěřím, že je nyní to, co o něm píšete. A jestli je někdy hulvát, tak jistě proto, je to okolnosti žádají. Přísloví NA HRUBÝ PYTEL HRUBÁ ZÁPLATA JE MOUDRÉ. Člověk se rodí jako slušný nebo hulvát. A já věřím, že on slušný v jádru stále je. A NELOZTE ZA NÍM NA FUNUS, JE TO HNUS. Mirku, držím Ti palce, Klaus to po "atentátu" taky nevzdal a vylízal se z toho. A pozor na zdravíčko.

sharp ( 27. března 2009 21:30 )

Spíše si myslím, že se rodina za Topolánka styděla a na pohřbu ho nechtěli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa