Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hejtmanka Emmerová mládne: Má plastiku?

Autor: Zpravodajové Blesku - 
11. února 2009
06:13

Novopečená hejtmanka a exministryně zdravotnictví Milada Emmerová (64) v poslední době jen září. Může za její viditelně mladší vzhled plastická operace? Podle odborníků zřejmě ano.

Emmerová to ale popírá. „Ani teď, ani nikdy v životě jsem na plastice nebyla,“ reagovala na dotaz Blesku. Jenže... Jak jinak než plastikou si vysvětlit její zázračné omládnutí?


Krk - Napnutější kůže, podle plastických chirurgů je vidět rozestup a následné sešití svalů

Obličej - Viditelně hladší pleť, méně vrásek, které jsou mělčí

Uši - Vypadá to jako přirozená ohybová rýha, ale podle plastických chirurgů možná spíš jizvička po plastice zamaskovaná make-upem


To, že má vypnutější pleť a méně vrásek, je vidět na první pohled. Potvrzují to odborníci. „Pravděpodobně má provedený lifting obličeje s úpravou přední partie krku,“ myslí si primář plastické chirurgie Medicom VIP Vlastimil Víšek.

Lékařka Milada Franců souhlasí s tím, že hejtmanka v poslední době vypadá velmi dobře. „Lifting nebo laserová ablace a dobrý vizážista, a co to dokáže,“ dodává. Emmerová ale o tom, že byla na plastice, nechce ani slyšet.

Podle primáře Víška ji však zatajuje většina žen, které operuje. „Přitom není nic špatného na tom, když chce žena vypadat dobře a pečuje o sebe,“ myslí si. Hejtmanka s novou tváří dostala i nový příval síly. První, co v úřadě udělala, bylo, že vyhodila všech 12 ředitelů krajských zařízení sociální péče. Někteří prý chybovali, ale proč se párat s třískami, když hejtmanka měla páru na celý les...


Kdo z politiků přiznal zákrok

Petra Buzková (ČSSD)
Kvůli bolestem páteře si exministryně školství nechala svá prsa v roce 2003 zmenšit z šestek na trojky. „Paní ministryně přišla o své dvě přednosti,“ zalitoval tehdy poslanec Vlastimil Tlustý (ODS).

Václav Klaus
Prezident před svým zvolením do funkce podstoupil ze zdravotních důvodů plastickou operaci očních víček.

farfalla ( 10. února 2009 11:13 )

no a co ze byla na plastice...nikomu do toho nic neni..vypadat mladsi je snad snem kazde zeny...stastne ty, co na to maji...

mash ( 10. února 2009 09:41 )

A co Vám tak zlého udělala? Proč to nenapíšete? Obvinit někoho, to umí každý...

brebera ( 10. února 2009 09:39 )

Paní hejtmanka by spíš potřebovala plastiku mozku a srdce, třeba by pak nebyla tak zlá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa