Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Topolánek zaučuje syna: Jak si užít s dvěma ženami

Autor: red - 
30. prosince 2008
05:00

Na tradiční dovolenou ve Špindlerově Mlýně tentokrát premiér Mirek Topolánek nezval partnerku Lucii Talmanovou s nejmladším synkem Nicolasem. Věděl proč! Ze svého syna Tomáše (16) pomocí alkoholu a holek vyráběl "chlapa s gulama"!

Zatímco Lucie Talmanová (38) hlídala malého Nicolase, její partner Mirek Topolánek to i se synem Tomášem (16) pořádně roztočili v baru Silver Rock ve Špindlerově Mlýně.

Podle rčení "Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš," zaučoval Topolánek (52) syna Tomáše (16) do radostí života.

Oba tančili jak diví a popíjeli jako o život a brzy se kolem nich začaly točit pěkné ženy. Topolánek junior ukázal, že se potatil a že jedna žena mu nestačí, zvlášť když se jich nabízí víc.

Jindy zakřiknutý Topolánek junior si nejprve zatančil s blondýnkou na parketu a pak si střihnul s jinou dámou tanec přímo na stole!

"Král mejdanů" Topolánek zase na parketu předváděl, jak to umí pořádně roztočit. Na pódiu křepčil a zpíval s Jirkou Macháčkem z kapely MIG 2.

„Mirku, pojď nám zakašlat do hymny,“ vyzval pak premiéra Macháček. A šéf vlády do státní hymny skutečně zakašlal...

Na párty nechyběly ani celebrity jako Miroslav Donutil, který se tam veselil s manželkou, Jiří Bartoška, těhotná Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem nebo modelka Kateřina Průšová.

A co že to nezletilý Topolánek junior popíjel? Byly to nealkoholické drinky, nebo něco tvrdšího? To se asi už nedozvíme.

Myslíte si, že je normální a by premiér "pařil" se svý neplnoletým synem do noci v baru? Diskutujte, zajímá nás váš názor!

 

ylatouf ( 31. prosince 2008 08:20 )

vemte si pár korun a vyražte, neseďte jen u počítače.Můžete křepčit taky přijdete na jiné myšlenky jestli to vůbec jde.Vy co moralizujete se asi hned po prvním panáku rozbrečíte nebo se perete.Dnes máte možnost.Třeba si i šuknete.

krat5 ( 30. prosince 2008 10:40 )

Pokud zdědil geny po otci, tak tu máme opět jeden kousek zlaté mládeže s vymaštěným mozkem.

hani ( 30. prosince 2008 09:49 )

Мирек Тополанек немного напоминает Владимира Жириновского, популярного русского политика. Тот совсем немного думает, что сказать или сделать, он всегда прав. И погулять любит и популярен. Но семью в свою эпатажную популярность не вмешивает. В принципе ничего страшного, по семейному расслабились. Томаш вырастит и алкоголь попробует. А что они отмечали?

meha ( 30. prosince 2008 08:47 )

Jaká arogance moci?To nemůže vzít otec svého syna na hory a v rámci toho na party?Vždyť i v článku se píše, že nikdo nemůže říct, zda nápoje Topolánka ml. byly alkoholické, tak nedělejte z komára velblouda. Mám radši premiéra, který se umí trochu odvázat než nějakého suchara. A aroganci moci si tedy představuju jinak.

gogo ( 30. prosince 2008 06:46 )

Arogance moci u nás vítězí na celé čáře. Masaryk by vzal bič svého otce a musel by ho přerazit o všechny, kteří nás voliče mají za blbečky, za něco méně než je zrnko prachu. Jak dlouho ještě budeme toto trpět ? To jsme opravdu jen takové tupé stádo jak se ONI tam vysoko nahoře domnívají ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa