Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blíží se tropická noc: Jak přežít hic v ložnici?

Horko dnes zatopí Čechům při spánku. Blesk.cz však radí, jak hic v ložnici přežít!
Horko dnes zatopí Čechům při spánku. Blesk.cz však radí, jak hic v ložnici přežít!  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
24. července 2013
18:45

Když se ložnice rozpálí nikoliv žhavými hrátkami, ale extrémními teplotami, je zle! Dnes čeká Česko tropická noc! Blesk.cz přináší rady, jak ji ve zdraví přežít. Pozor, v noci bude až 25 stupňů Celsia!

Pijte – u postele mějte vždy dostatek tekutin. Ideální je voda. Zchladí a hydratuje organismus a navíc ji můžete pít i na vyčištěné zuby.

Zapomeňte na sex – milostné hrátky napomáhají fyzickému i psychickému zdraví. Ve vysokých teplotách vám ale hrozí zdravotní potíže, protože se rychle dehydratujete.

Spěte nazí – zapomeňte na pyžama a noční košile. V takovémto počasí si můžete dovolit spát nazí.

Pryč s peřinou – ne aby vás napadlo se přikrývat teplou peřinou. Když už by se vám podařilo usnout, tak byste se probudili propocení a vyprahlí. Pokud máte pocit, že vám bude v noci zima, mějte po ruce další prostěradlo, které můžete použít jako lehkou alternativní přikrývku.

Problémový větrák – díky větráku můžete provětrat místnost a v chladném vánku se vám bude i lépe usínat. Jenže spousta větráků je příliš hlasitá, takže budí při spaní. Musíte tedy najít nějaký tichý.

Večer nejezte – jíst na noc je špatně, pokud se nevěnujete kulturistice. Přiberete a navíc se budete potit, až budete v posteli jídlo trávit. Dneska si noční mňamku prostě odpusťte.

ronyrony ( 24. července 2013 22:45 )

nejlépe je mít u sebe basu piva

renata37 ( 24. července 2013 22:20 )

Já stym nemám žádny problém spím jak zabita.Manžel si ze me dělá srandu že mě nemuže ani najít jak jsem přikrytá.A muže být venku teplo jaky chce.A přikryvám se až po krk a mam dvě prošivany deky a je mi dobře.

bledulka ( 24. července 2013 21:33 )

Nechápu, co je na tom divného, vždyt je červenec a už v červnu bylo možná 14 dnů taky každou noc 25 stupňů...

agent ( 24. července 2013 21:19 )

pobavil

cleopama ( 24. července 2013 20:57 )

A jak to můžeš vědět, když jsi tam nebyla? Ani nemusíš odpovídat, tvůj příspěvek má dostatečnou vypovídající hodnotu

Zobrazit celou diskusi