Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (34) porodila během běsnící superbouře Sandy: Má zdravého chlapečka

Autor: shp - 
31. října 2012
19:45

Když to přijde, tak to přijde! Newyorčanka Julia Alemany (34) začala rodit během běsnící superbouře Sandy. Zažila přesun z osmého patra v nemocnici, epidurál jí byl zaveden za světla baterky, nakonec ale porodila zdravého chlapce.

Julia Alemany žije v newyorkském Brooklynu. Termín porodu měla až tuto sobotu, jenže kontrakce na ní přišly už v úterý večer, kdy město decimovala superbouře Sandy. Jenže v nemocnici, kde měla rodit, vyhlásili evakuaci. Začalo tak porodní drama.

Snášeli ji z osmého patra

„Na konci chody začal stoupat kouř a lidi křičeli, že hoří, naštěstí to byl planý poplach. Ale generátory byly zatopené a celá nemocnice se musela okamžitě evakuovat. A já měla strašné bolesti,“ řekla Julia webu NYdailynews. Ženu museli zdravotníci následně snést na nosítkách z osmého patra.

Epidurál ji zavedli za svitu baterky

„Anesteziolog mi zavedl epidurál v úplné tmě, jen za svitu baterky. Pak mě zdravotníci snesli osm pater dolů po schodech do sanitky. Všichni byli úžasní. Při bláznivé cestě zaplaveným městem na nás dokonce spadla obrovská větev. Té nás zbavili pohotoví policisté,“ pokračovala Julia.

Synek se narodil hodinu po příjezdu

„Do nemocnice Mt. Sinai jsme přijeli o půlnoci. Syn Markus se nám narodil o půl hodin později. Bylo to neuvěřitelné,“ uzavřela Julia. Po celou dobu oporou manžel Doran. Společně synka pojmenovali Micah. Spolu už mají staršího chlapečka Dorana.

lipno ( 31. října 2012 21:25 )

ChlapečEka - ariatutti je zfetovaná jako korektor?

lunatic ( 31. října 2012 20:58 )

No dobře,vně ... a uvnitř? - anebo to bylo opačně

ariatutti ( 31. října 2012 20:50 )

SUPER clanek, ale to nam elektriku nebo benzin nezaplati! Zatimco kolegyne v praci mi dnes ukazala zajimavy zpusob privydelku z domova www.Cervena-Cerna.cz a to je jine kafe! Prestoze nejsem nejbystrejsi, tohle jsem pochopila behem 3 minut a hned jsem si vydelala prvnich par stovek, a to prakticky bez prace Kdyztak to omrknete taky

lunatic ( 31. října 2012 20:05 )

Můžete mi,prosím,pro úplnost zjistit,jaké bylo počasí v době početí?

Zobrazit celou diskusi