Celovečerní film bude kombinovat reálné a fantazijní prvky. Vypráví o dvanáctileté Elišce, která se díky své fantazii ocitá v legendárním světě a odhaluje utajovanou informaci o uzavření školy. Tři studenti, kterým hrozí vyloučení, se stávají hrdinnými princi bojujícími proti "věčné zimě" a jen pokud naleznou opravdovou lásku, složí i závěrečnou maturitu. Snímek by měl být podle Kvasničkové bohatý na výtvarné prvky, objeví se v něm historické kostýmy i postavy z dávné mytologie.

Snímek, který má plánovaný rozpočet kolem milionu dolarů (asi 24 milionů Kč) se nyní připravuje, natáčet by se měl zejména v prostorách mělnického zámku. Podle režisérky však není vyloučené, že vzhledem ke koprodukci bude část filmu natáčena v zahraničí. Objevit by se v něm mohli i zahraniční herci. Nejpodstatnějších rolí by mělo být podle Kvasničkové asi 30, vybraná je zhruba polovina. Casting se uskutečnil také na zlínském festivalu. "Zlínské děti přišly, byli jsme nadšení, jste muzikální oblast, kde každý druhý na něco hraje. Některé děti se nám moc líbily a pozveme je do Prahy," uvedla Kvasničková, která ztvárnila řadu dětských rolí, například v seriálu My všichni školou povinní.

Film by měl být postavený zejména na dobrodružství, efekty by neměly být dominantní. Unikátnost snímku je podle tvůrců v tom, že kombinuje více prvků. "Neděláme pohádku, je to fantasy komedie. Ve světě moc nevědí, jak se dívat na české pohádky," řekl další režisér Pino Foris.