"Záznam koncertu nabídne intimní atmosféru, kdy přítomní diváci byli Ondrovi a jeho doprovodné kapele doslova na dosah ruky. Koncert otevřel světově proslulým evergreenem What a Wonderful World, na nějž pak navázaly songy z platinového alba Identity. Nechybělo ani překvapení v podobě speciálních hostů," uvedl Drvota.

"K mé velké radosti přijal pozvání skvělý slovenský zpěvák a kytarista Peter Cmorik, se kterým jsme nazpívali česko-slovensky duet Vietor. Úplnou premiérou bylo společné živé vystoupení s Johny Machettem," zavzpomínal Brzobohatý.

Ondřej Brzobohatý - G2 Acoustic Stage vychází rok a půl od vydání autorského alba Identity, jejž velice rychle získalo zlatou i platinovou desku. Identity patří podle Drvoty mezi nejúspěšnější hudební debuty posledních let. Muzikant s ním slavil úspěch i v rámci velkého koncertního turné, se kterým vystoupil už v padesáti městech po celé republice.

Aktuálně se s Identity Tour 2015 vydává od 17. do 24. října na Slovensko. Půjde celkem o pět koncertů v Banské Bystrici, Košicích, Piešťanech, Žilině a Trenčíně.

Zcela nevšedním dárkem pro příznivce Ondřeje Brzobohatého bude série osmi koncertů Symphonicum Tour 2015. Uskuteční se v průběhu listopadu v Plzni, dvakrát v Praze v Hudebním divadle Karlín, v Olomouci, Brně, Hradci Králové, Ostravě a také v Bratislavě. "Repertoár těchto mimořádných vystoupení bude postaven na bohatých aranžích, které využívají symfonický zvuk Epoque Orchestra propojený s kapelou Ondřeje Brzobohatého. Epoque Orchestra zahraje pod taktovkou japonského dirigenta Čuheiho Iwasakiho a jako zvláštní hosté se představí Václav Noid Bárta a Peter Cmorik," dodal Drvota.