Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Televizní 2 v 1: Platforma CANAL+ nakynula o oceňovanou tvorbu Apple Originals

Autor: red, idh - 
8. února 2024
12:57

Nový televizní nášup za příjemných podmínek? Již od začátku února mohou zákazníci CANAL+ sledovat oceňovanou tvorbu Apple Originals přímo v této streamovací službě, aniž by bylo třeba instalovat a hlavně platit jinou aplikaci. Start navíc oslavuje filmovými peckami z velkých pláten.

O prémiové filmy a seriály nebude nouze! Již nyní si mohou diváci pustit velkou oscarovou naději Zabijáci rozkvetlého měsíce s 10 nominacemi a Leonardem DiCapriem a Robertem de Nirem v hlavních rolích. V nejbližších týdnech přibude historický velkofilm Napoleon, který se může pochlubit 3 nominacemi na Oscara. Na fanoušky sci-fi čekají seriály Nadace, Monarch: Odkaz monster, Silo, For All Mankind a další.

K vidění budou také například všechny řady oblíbeného seriálu The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, fotbalovými fanoušky oblíbený Ted Lasso nebo zcela nové válečné drama Vládcové nebes, které navazuje na předchozí úspěšné seriály Bratrstvo neohrožených a Pacifik od producentů Toma Hankse a Stevena Spielberga.

Vládcové nebes (2024): Během druhé světové války dali všanc své životy letci 100. bombardovací skupiny, bratrstva ukutého odvahou, smrtí a vítězstvím. Vládcové nebes (2024): Během druhé světové války dali všanc své životy letci 100. bombardovací skupiny, bratrstva ukutého odvahou, smrtí a vítězstvím. | Apple TV+, Canal+

Všechny tituly jsou v původním znění s českými a slovenskými titulky. Zákazníci naleznou nabídku Apple TV+ v balíčku CANAL+ Komplet, jehož součástí je už nyní také videotéka, filmové programy z rodiny FilmBox, program CANAL+ Action a všechny sportovní programy CANAL+ Sport, které divákům přináší přímé přenosy z anglické Premier League a ženských tenisových turnajů okruhu WTA. Svou streamovací službu spustila v Česku společnost CANAL+ v dubnu 2023. Platforma nabízí také osm lineárních kanálů. Kromě bohatých sportovních i akční filmy a seriály. Zároveň je provozovatelem platforem satelitní a internetové televize Skylink a freeSAT.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi