Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Vyšpulené zadečky, dráždivé vtipy a křik publika. Zorya Blue velkolepě křtila knihu o sexu!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video
Autor: pdc, ub, jim - 
29. prosince 2023
17:00

Už je na světě! Několik měsíců sbírala moderátorka a burleska Zorya Blue rozhovory s lidmi o jejich intimním životě, sexualitě a nejrůznějších technikách do postele. V pondělí 4. prosince pak černo-červenou Už budeš? Kniha moderní sexuality pokřtila v pražském klubu Tresor. Erotické napětí se dalo i měřit, diváky totiž pořádně rozparádila burleska, shibari, krásné tanečnice a humor. Podívejte se na exkluzivní celý záznam.

"Hravě a otevřeně boříme tabu," tak představuje svoji knihu burleska, moderátorka a spisovatelka Zorya Blue. Sbírku rozhovorů rozdělila na červenou a černou část, přičemž za tmavými deskami se ukrývají BDSM témata. Na křest si pozvala rovnou dva respondenty z knihy, a to erotického maséra Jakea, který během vystoupení své modelce naplácal a poté ji jemnými doteky opečovával. Tím druhým byl rigger Krutý sever, který zase předvedl ochutnávku, jak při shibari obvykle váže své modelky.

Video  Vzrušující křest knihy o sexu Už budeš? Burleska, shibari a výprask   - pdc, ub, Marek
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Celým večerem kromě Zoryi Blue provázela i šéfredaktorka Moje psychologie Brigita Zemen, která moderovala diskuzi. Té se účastnil jeden ze zakladatelů BDSM komunity v Česku Pavel Polášek, novinář Jan Studnička a spolutvůrce podcastu Hodina dějepichu a socioložka Markéta Šetinová. Hosté mmj rozebírali, že podle sociologického šetření mají lidé z generace Z méně sexu, než to bylo u generací před nimi.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz.

Diváky rozesmál i básník Petr Soukup, který pronesl motto jako stvořené do povánoční ložnice: "Zatáhni břicho, nebo závěsy!". Na pódiu se vystřídaly tanečnice Sissi Kiss, Dari Sabotage, zpěvačka Cleira nebo trio dívek s projektem Harness Ballerina, který má na svědomí designérka Nora Urban. Největší potlesk ale sklidila vystoupení Zoryi Blue, která patří k nejlepším českým burleskám a své znalosti a dovednosti předává ve vlastní škole burlesky.

eiben ( 29. prosince 2023 19:49 )

Pekna baba

Zobrazit celou diskusi