Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tip na víkend: Ochutnejte jídlo z ulic Brazílie, Indie, Japonska či Mexika

Autor: Etienne Blaha - 
31. srpna 2016
14:34

Úspěšný pražský food festival má »pokračování«! V Plzni v sobotu 3. září budou mít návštěvníci akce Papírna street food od 10 hodin možnost ochutnat speciality, kterými lze „zatlouct“ chuť nebo hlad na ulicích v Austrálii, Izraeli nebo Brazílii.

Jestli holdujete jídlu a toužíte po ochutnávkách méně známých jídel, určitě vyražte v sobotu do plzeňského kulturního centra Papírna poblíž řeky Radbuzy.

Návštěvníci se díky různorodosti nabízených pochoutek vydají do ulic celého světa. Ochutnají vietnamské bún cha, izraelský falafel, thajský ostrý salát som tam, australský meat pie, korejské kimchi, brazilskou caipirinhu, gruzínské chacapuri, raw kuchyni, mexické taco, argentinská masa, japonské sushi, ruské pelmeně nebo indickou samosu,“ vyjmenovala nejexotičtější jídla Pavla Vacková z pořadatelské agentury Foodevent.

Skvělé jídlo pak můžete »vyběhat« v adrenalinovém parku, vyskákat na obří trampolíně či elektrickém býkovi. Myslí se i na děti, pro které bude připraven skákací hrad, divadlo a tvůrčí dílny.

Info pro návštěvníky

Kdy: 3. září 2016, 10:00

Kde: areál bývalé Papírny, Zahradní 173/2, Plzeň


Vstupné: 80 Kč, děti od 12 let a ZTP zdarma

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi