Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Důkaz, že Putin překročil hranice: Ruský voják nafotil selfie z Ukrajiny

Autor: tp - 
1. srpna 2014
06:37

Ruský voják, Alexander Sotkin, který je téměř posedlý postováním selfie fotek na sociální sítě, možná zadělal Rusku na mezinárodní problém. Jedna z jeho fotek měla vzniknout na ukrajinském území u vesnice Krasnyi Derkul. A ostatní státy mají nyní důkaz, že se Rusové můžou jen tak objevit na druhé straně hranice!

Mezinárodní problém může vytvořit jediná selfie. O tom se v těchto dnech přesvědčuje Rusko. Jejich voják, Alexander Sotkin, který má na svých sociálních sítích mnoho takových fotek, totiž 3. července zaznamenal jednu, která však byla od ostatních odlišná. Prozatím všechny byly z území Ruska. Ovšem osudná fotografie byla podle GPS umístění na Ukrajině.

Konkrétně z vesnice Krasnyi Derkul, která se nachází několik kilometrů na území Ukrajiny. Samozřejmě se ruská vláda od takové informace distancuje a nařkla vojáka, že se snaží jejich zemi ztrapnit před světem.

Zajímavé také je, že všechny předchozí snímky a i následující byly z vojákovy vlasti, tedy Ruska. Nabízí se tak otázka, zda-li je opravdu možné jen tak přecházet hranice mezi krizí zmítanou Ukrajinou a Putinovou velmocí?!

 

ninka64 ( 5. září 2014 17:09 )

ninka64 ( 5. září 2014 17:08 )

To je tedy důkaz jako prase, podle ksichtu poznali vesnici.

marais ( 2. srpna 2014 15:49 )

Pořád jen kecy o bojích? kdy už začnou trapáci z Majdanu vyjednávat o míru???? Makat se jim nechce, raději si vydělávaj střílením do lidí! Hanba.

marais ( 2. srpna 2014 15:44 )

Trapák? a proč si hranice nestřelí Porošenko??????? Tomu to nevadí, že tam kde kdo pobíhá? Už svět neotravujte! Lidi mají Ukrajiny už plné zuby! Chcete akorát Rusko zatáhnout do války, aby vám západ pomahal ??????? jak ubohé.

ninka64 ( 1. srpna 2014 17:20 )

No je jasné že jsi se upsal....války vyvolává po celém světě Amerika, která je u Číny tak zadlužená, že to není schopna nikdy splatit, Amerika která jedině díky válkám je schopna získat nějaké prostředky na své dluhy, když zemím, které zozvrátí nabídne ten starý šrot, kterého se potřebuje zbavit.Amerika která má nasvědomí Irák, Jugoslávii,Sýrii, Libyi,ukrajinu..... http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/12385--balkanska-reznice-madelaine-albrightova-proc-t olik-nenavisti-k-teto-dobre-zene-kdyby-ji-videl-putin-jak-prska-vzteky-.aspx

Zobrazit celou diskusi