Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pohádkové bohatství pro zahradníka! Dědic módní značky Hermès věnuje zaměstnanci 248 miliard korun!

Autor: hpe - 
19. prosince 2023
21:04

Osmaosmdesátiletý miliardář Nicolas Puech, z páté generace potomků Thierry Hermèse, zakladatele módní značky Hermès, chce část svého dědictví věnovat svému dlouholetému zahradníkovi. Toho má v plánu i adoptovat. Jmění 248 miliard korun včetně rozlehlých pozemků a nemovitostí připadnou muži a jeho rodině.  

Bezdětný Peuch se za svůj život nikdy neoženil. S vlastní rodinou má poté, co opustil představenstvo společnosti, nedobré vztahy. Vzájemné neshody  v názorech na vedení značky vytvořily mezi příbuznými silnou bariéru. Na stará kolena se proto boháč rozhodl o své obrovské dědictví podělit s věrným pracovníkem. Jmění zahrnuje pozemky v Maroku a ve Švýcarsku v hodnotě 111 milionů korun.

Miliardář chce zahradníka dokonce adoptovat a již podnikl patřičné právní kroky. Ve Švýcarsku jde o nevídaný jev a představuje zlomový okamžik v historii adopcí. Pro adopci je totiž jinak nutné, aby byl vztah mezi opatrovníkem a svěřencem vybudován již v nízkém věku. Případ momentálně překonává různé formální překážky a místní zákony.

Video  Maurizio Gucci. Extravagantního a slavného dědice módního impéria nechala zavraždit exmanželka  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání