Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cestovateli z Chile v Praze ukradli milovanou motorku: Neodjedu, dokud ji nenajdu!

Cestovateli z Chile ukradli v Praze milovanou motorku: Prosí o pomoc!
Cestovateli z Chile ukradli v Praze milovanou motorku: Prosí o pomoc!  (Autor: Facebook)
Autor: jel - 
15. září 2022
18:52

Abel Kike Piña R. z Chile cestuje už pět let po celém světě na své motorce. Při pobytu v Praze ho však potkalo obrovské  neštěstí. Jeho milovanou hondu mu někdo ukradl přímo před hostelem, kde byl ubytovaný. Dobrodruh prosí o pomoc a doufá, že svůj oblíbený stroj dokáže vypátrat.

Chilan v úterý zveřejnil smutný příspěvek na sociální síti. „Dnešek je pro mě nejhorším dnem za celých pět let, co jsem na cestách,“ popsal své pocity. Jeho motorka Honda Africa Twin z roku 1992 zmizela, když ji měl zaparkovanou před hostelem Czech Inn v pražských Vršovicích. 

„Byl jsem na policii a oznámil to, ale jediné, co mohu dělat, je, že budu hledat sám,“ uvedl Abel v příspěvku zveřejněném ve facebookové skupině sdružující nadšence, kteří cestují po světě na motorkách.

Zoufalý cestovatel požádal o pomoc Pražany ze skupiny. Poprosil, zda by byl někdo ochoten ho ubytovat, zatímco bude po motorce pátrat, případně mu zapůjčil auto, aby se mohl po Praze pořádně porozhlédnout. „Neopustím tohle město, dokud se nepokusím svoji africanu najít,“ dodal.

Video  Blesk Podcast: Vše zlé je do filmu dobré, říká cestovatel Marek Slobodník  - Jiří Marek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

 

Eva Jasmínová ( 16. září 2022 14:13 )

Zaprvé nechápu, z jakého iracionálního důvodu cpete slováky mezi výčet tzv. verbeže.
Zadruhé s vaším jménem bych slovíčky jako je "verbež" moc nehazardovala.

pajato73 ( 16. září 2022 12:48 )

tak ta masinka uz je asi nekde v kulne rozdelana na dily a bude se prodavat po kouskach... neverim, ze se tim nekdo bude projizdet po meste.... je mi pana lito... na druhe strane, ja bych moji nikdy neparkovala venku... bud ma hotel garaz nebo se hleda jiny... ach jo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání