Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič BMW zastavil na dálnici D1: Vylezl na střechu auta a gestikuloval na ostatní auta

Autor: jel - 
27. dubna 2022
20:57

Nezvyklý případ vyšetřují policisté z kraje Vysočina. Ve středu totiž na dálnici D1 nedaleko Hořic na Pelhřimovsku zastavil řidič BMW v pruhu určeném pro předjíždění, vylezl na střechu auta a na projíždějící řidiče gestikuloval. Prý mu došly pohonné hmoty.

K podivnému incidentu došlo ve středu v půl osmé ráno na 87. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Jak informoval na sociální síti mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Jan Rýdl, řidič zastavil v levém jízdním pruhu, který je primárně určen pro předjíždění, a vylezl na střechu svého vozidla, kde začal „tancovat“.

Video  Řidič na D1 vylezl na střechu auta a gestikuloval na ostatní.  - ŘSD
Video se připravuje ...

„Po několika minutách zasáhla Police ČR. Při zásahu byla také na místě naše asistence se světelnou šipkou, aby místo bezpečně označila,“ uvedl dále Rýdl. Podle policie na tísňovou linku volalo několik oznamovatelů, kteří nejprve viděli agresivní jízdu BMW. To následně zastavilo v levém jízdním pruhu a jeho řidič ze střechy gestikuloval na ostatní. 

V momentě, kdy dorazili kriminalisté, bylo již auto odstaveno v pravém jízdním pruhu. Řidiči prý došly pohonné hmoty. Vyšetřovatelé nyní od ostatních řidičů shánějí kamerové záznamy. 

Podle CNN Prima News měl muž na sobě dokonce masku a nebyl pod vlivem návykových látek. Policie bude prověřovat také jeho psychické zdraví.

midloch ( 27. dubna 2022 22:27 )

BMW .....To je pořád jenom značka auta nebo už i diagnóza ????

bizon_pepa ( 27. dubna 2022 21:19 )

Napadlo policajty se podívat stav PHM?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání