Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tragický konec pátrání po Milošovi (†58) z Karlovarska: Od lékaře slyšel špatné zprávy a zmizel

Tragický konec pátrání po Milošovi (†58) z Karlovarska: Od lékaře slyšel špatné zprávy a zmizel
Tragický konec pátrání po Milošovi (†58) z Karlovarska: Od lékaře slyšel špatné zprávy a zmizel  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
11. dubna 2022
09:00
Autor: jel - 
30. března 2022
17:04

Policisté už od  29. března pátrali po osmapadesátiletém Miloši F. z Karlovarska. V den kdy zmizel se měl dozvědět od lékaře špatnou zprávu, kterou těžko nesl. Doma nechal telefon a nikomu z blízkých nedal vědět. Rozjela se pátrací akce a byl povolán i vrtulník, bohužel druhý dubnový víkend přišla tragická zpráva. Muž byl nalezen mrtvý.

Zmizení nahlásil bratr pohřešovaného. Uvedl, že hledaný je vysoký asi 174 centimetrů, má krátké prošedivělé vlasy a zelenohnědé oči. Vypadá na svůj věk a naposledy měl na sobě modré šusťákové kalhoty, černou mikinu a modrou vestu.

Miloš odešel ze svého bydliště v úterý 29. března v devět hodin ráno. Od té doby se nikomu neozval a doma nechal i mobilní telefon. „Muž se měl dnes údajně dozvědět od lékaře špatnou zprávu o svém zdravotním stavu a zřejmě ji neunesl,“ uvedli policisté s tím, že do akce je zapojen i vrtulník.

Bohužel pátrání nebylo úspěšné a tak pokračovalo i následující dn. Kriminalisté žádali o pomoc i veřejnost. V neděli 10. dubna však přišla smutná zpráva. Pohřešovaného našli mrtvého. 

„Pohřešovaný 58letý muž z Karlovarska, po kterém policisté pátrali od 29. března 2022, byl nalezen. Bohužel bez známek života. Děkujeme za pomoc při pátrání,“ napsali policisté.

Video  Jak pomoci při pohřešování dětí?  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání