Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rychlík se u Velkého Oseka srazil s autem: Mladá řidička přišla o obě nohy

Aktualizováno -
2. června 2021
10:10
Autor: jel, ČTK - 
2. června 2021
09:09

Na železničním přejezdu u Velkého Oseka na Kolínsku se ve středu ráno srazil rychlík jedoucí z Prahy do Hradce Králové s osobním autem. Mladá řidička auta utrapěla velmi vážná zranění, do nemocnice ji převážel vrtulník. Cestující ve vlaku vyvázli bez zranění. Vlaky na trase nabírají zpoždění.

Nehoda se stala okolo 7:30 v úseku mezi Velkým Osekem a Kanínem na Nymbursku. Ve vlaku se naštěstí nikomu nic nestalo. Strojvedoucí dechové zkoušky před jízdou nepil alkohol. ČTK to řekla policejní mluvčí policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Ve vážném stavu v nemocnici však skončila řidička osobního auta. Při havárii přišla o obě nohy! „Mladá řidička utrapěla při nehodě velmi vážná poranění dolních končetin, přesněji ztrátová poranění a byla letecky transportována do střešovické Vojenské nemocnice,“ řekla Blesku mluvčí Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje Petra Homolová.

Vlaky dálkové dopravy jezdí podle webu Českých drah mezi stanicemi Velký Osek a Dobšice nad Cidlinou po jiné koleji, cestující tak musejí počítat se zpožděním deset až 20 minut.

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání