Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šokující jízda smrti po D11: Zmatený cizinec tam potmě a v dešti řádil v protisměru!

Autor: jel - 
27. května 2021
20:33

V sobotu 15. května po jedenácté hodině večer přijali policisté oznámení o tom, že se po dálnici D11 ve směru na Hradec Králové pohybuje vozidlo v protisměru. Řidič vozidla Dacia Duster se k přestupku přiznal, nicméně prý neměl tušení, jak se do protisměru dostal, na chybu ho museli upozornit jiní řidiči.

Po přijetí několika oznámení o řidiči v protisměru vyrazilo na dálnici několik policejních aut. „Na místo okamžitě vyjelo hned několik hlídek policie jak z našeho kraje, tak i sousedního Středočeského, které projely různé úseky dálnice a exit 62 ve směru na Hradec Králové uzavřely,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

V pátrání po zmateném řidiči ale nebyly hlídky úspěšné. Jedna z nich si však všimla poškozených směrových desek, u nichž bylo rozbito světlo a vytržen napájecí kabel. Díky kamerovým záznamům z dálničních kamer a mýtných bran policisté zjistili, že hledaným vozidlem je automobil Dacia Duster, který patří jednačtyřicetiletému cizinci z Hradce Králové.

„Muž se k oběma přestupkům přiznal. Nevěděl však, jak se do protisměru dostal. Sou chybu si uvědomil, až když na něho začala blikat protijedoucí vozidla. Poté z dálnice u Prav sjel,“ dodala mluvčí. Cizinci nyní hrozí pokuta v rozmezí pěti až deseti tisíc korun i případný zákaz řízení až na jeden rok.

Video  Cizinec z Hradce Králové jel po dálnici D11 v protisměru.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

HledacPravdy ( 28. května 2021 01:26 )

To se stane hned..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání