Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Exmodelka přivítala policii nahoře bez: Reakci strážců zákona si natáčela pro sociální sítě

Autor: shp - 
18. března 2021
20:42

Někdejší supermodelka z Austrálie Tziporah Atararh Malkahová – občanským jménem Kate Fischerová (47) už nejspíš nevěděla, jak si povyrazit. Přivolané policii totiž schválně otevřela nahoře bez. Reakce strážců zákona si nahrávala na video pro sociální sítě. Doplatila ale na to.

Nestydaté chování někdejší modelky totiž začal řešit soud kvůli veřejnému pohoršení. Policejní konstábl Harley Johnson uvedl v soudní síni, že dorazil k domu Fischerové 3. ledna 2020, aby si s ní promluvil kvůli údajnému nedovolenému vniknutí expřítele na pozemek, uvedl web Daily Star.

Otevřená konfrontace 

Jakmile byl vpuštěn dovnitř, uviděl polonahou ženu, která „byla nahoře bez“ a rozhodně byla „připravená na konfrontaci.“ Když se jí policista zeptal, zda se nechce zahalit, odpověděla mu prý: „Kdybych byla muž, nemusela bych to dělat.“ Poté zašla dovnitř a namísto toho, aby podala výpověď, začala natáčet.

Konfrontace s policistou totiž chtěla využít. Proč? Nejspíš jenom kvůli popularitě a sledovanosti na sociálních sítích. Johnson u soudu vypověděl, že když vešel do bytu, někdejší modelka se více zajímala o natáčení zásahu než o konflikt, který mu měl předcházet. Strážci zákona se ihned zdálo, že něco nesedí.

Kde je pravda?

Obžalovaná seděla v obýváku a stále nahoře bez, zatímco natáčela interakci se mnou na mobilní telefon. Poté mě obvinili z nekomentování situace,“ uvedl policista. Soud s exmodelkou stále pokračuje. Je možné, že se z obvinění nakonec nedostane. Pravda je tam venku.

snehulak ( 19. března 2021 10:58 )

Co to je za přiblblý článek? Kdo je tedy před soudem? Exmodelka za VEŘEJNÉ pohoršení, že je doma měla venku, nebo ten policajt že hned neodešel a konverzoval. Mimochodem Blesku. Kdo mu vlastně otevřel?

diskutujici ( 19. března 2021 08:29 )

Ještě že ty fotky máte odkud vykrádat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání