Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dvojnásobná vražda na Sokolovsku: Po zastřelené ženě zůstaly tři děti. „Moje bolest nejde popsat,“ říká babička

Autor: chal - 
18. ledna 2021
12:15

Pohřbívat své dítě je snad to nejhorší, co může rodič zažít. Nyní to bohužel čeká paní Dagmar ze západočeského Krásna. Její dceru v sobotu zastřelil žárlivý milenec (60).

K tragédii došlo v sobotu 16. ledna večer u Horního Slavkova na Sokolovsku. Policisty zavolal na Šibeniční vrch u obce 60letý muž s tím, že spáchal dvojnásobnou vraždu.

Šedesátník podle informací Blesku nejprve zastřelil 41letého muže, údajného soka v lásce, a poté ze zbraně vystřelil po své 35leté milence. Oba lidé utrpěli zranění, kterým na místě podlehli.

Podezřelého zadrželi policisté několik desítek metrů od auta, u kterého ležela těla. Střelec se údajně chtěl po dvojnásobné vraždě sám zabít, ale situaci psychicky neunesl, sesypal se a sebevraždy nebyl schopný.

Muž podle informací Blesku při zatýkání údajně žádal o zastřelení policisty. Ti ho ale v poutech odvezli do cely.

Událost rodiny obětí tvrdě zasáhla. „Moje bolest nejde popsat. Pachatele mají, ale život jí to nevrátí,“ uvedla maminka zastřelené ženy, paní Dagmar. „Zůstaly po ní tři děti,“ dodala.

Případem se policisté intenzivně zabývají. „Ve věci kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Vzhledem k tomu, že je případ na samém začátku vyšetřování, ke způsobu smrti ani k dalším okolnostem se v současné době nebudeme vyjadřovat,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Video  Dvojnásobná vražda na Sokolovsku: Těla našli ležet u opuštěného auta, zadrželi podezřelého!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

alzbeta59 ( 19. ledna 2021 07:37 )

a ted pisou ze mela manzela .. cert aby se v tom vyznal ..

alzbeta59 ( 19. ledna 2021 07:35 )

ted zase pisou ze byla vdana

alzbeta59 ( 19. ledna 2021 07:34 )

pisou, ze byla vdana - toz ani starik neplatil - zrejme za nic .. bylo to z lasky .. mozna

alzbeta59 ( 19. ledna 2021 07:33 )

ani jeden, pani byla udajne vdana za nekoho dalsiho

alzbeta59 ( 19. ledna 2021 07:32 )

nemusi .. podle toho jak jste na tom s energii, zivotni styl a hlavne s kym ..... je pravda, ze po 55 to jde pomalu do kopru, ale kdyz je jeden v dobrem vztahu a rozumi si s partnerem tak, se obycejne dari a velice pravidelne se dari.. toz neni se ceho desit ...

Mela jsem, porad mam kamarada. Byl zenaty a doma byl v tomto smeru naprosto nepouzitelny, az se s nim ta jeho "stara" mica rozvedla ... Potom si nasel pani co ho mela a ma doopravdy rada, jsou spolu skoro 20 let a podle toho jak si ona libuje a nemuze si ho vynachvalit po vsech strankach ... se proste nasli ..... ji je 61 a jemu 74

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání