Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželka při sexu nasadila muži pouta a ztratila klíčky: Kladenští policisté mu přijeli píchnout

Pouta přijdou vhod... Tedy když je k nim klíček. (Ilustrační foto)
Pouta přijdou vhod... Tedy když je k nim klíček. (Ilustrační foto)  (Autor: istock.com)
Autor: ran - 
20. října 2020
15:50

Kuriózní případ řešili kladenští policisté o pátečním večeru. Na tísňovou linku se jim ozval páreček, který potřeboval pomoct se svým sexuálním životem. Policie přijela a skutečně manželům pomohla.

Policie z Kladna se zachovala přesně podle hesla Pomáhat a chránit. Pomohla muži z trablů a možná i ochránila jeho zdravý rozum, třeba i něco víc, kdo ví. Sice už ale nebylo potřeba pomoct se sexem jako takovým, nýbrž spíš s jeho následky, i tak ovšem policisté udělali víc, než museli.    

Muž a žena, kteří si chtěli užít páteční večer a prožít trochu těch erotických radovánek, k tomu účelu použili pouta. Před časem si je pořídili na internetu, fungovala bezvadně. Po skončení akce ale přišlo nepříjemné zjištění.

Partnerka přišla na to, že asi ztratila klíček. Zda si milencovu nemohoucnost užívala, či nikoli, už nikdo nezjistí, jisté ale je, že hlas, který se na tísňové lince ozval, byl mužský. Žadonil, aby mu policie pomohla s otevřením zámečku.

Muži zákona se asi nejdříve dobře zasmáli, ale pak nelenili a vydali se na misi. „Hlídka přijela na místo a pouta muži odemkla,“ sdělila za kladenskou policii Alena Purkytová.

frantacizek ( 20. října 2020 18:05 )

obvyklé problémy začátečníků

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání