Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dívka spadla ve Strakonicích z mostu: V řece bylo málo vody, utrpěla těžká zranění

Dívka spadla z mostu z 10 metrů a utrpěla vážná zranění: Zasahovat musel vrtulník!
Dívka spadla z mostu z 10 metrů a utrpěla vážná zranění: Zasahovat musel vrtulník!  (Autor: Policie ČR)
Autor: rc - 
11. září 2020
16:01

Záchranářský vrtulník v pátek v ranních hodinách zasahoval ve Strakonicích. Mladá dívka utrpěla vážná zranění po pádu z mostu do řeky. Voda v řece dosahovala hloubky pouhého půl metru!

Policisté ve Strakonicích v pátek v ranních hodinách obdrželi oznámení od náhodné svědkyně, která jim sdělila, že za zábradlím na mostě v ulici Písecká stojí dívka, která se chystá skočit. Strážci zákona se okamžitě vydali na místo, mezitím dívku z vody vytáhli dva svědci (47 a 49). Dívka utrpěla vážná zranění, hloubka vody dosahovala pouhého půl metru.

„Po příjezdu policejní hlídky na místo byla už mladá dívka vytažená na břeh řeky náhodnými svědky. Policisté začali ihned poskytovat první pomoc do příjezdu první posádky zdravotnické záchranné služby a následně přítomným lékařům nadále poskytovali asistenci,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková. Těžce zraněná dívka byla do nemocnice převezena vrtulníkem. „Přesná příčina a okolnosti pádu jsou předmětem šetření,“ dodala mluvčí.

Zavolejte si pomoc

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání