Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (†56) zůstala uvězněna v manželově policejním autě: Na slunci se „upekla“ zaživa!

Autor: rc - 
27. srpna 2020
20:19

Tragédie se v pátek odehrála v americkém Miami. Clara Paulinoová (†56), žena tamního policejního důstojníka, zřejmě něco hledala v manželově policejním voze, když se za ní zavřely dveře. Auto je zabezpečeno tak, že ho lze otevírat pouze zvenčí. Žena tak zůstala uvnitř uvězněna a teploty toho dne vystoupaly k 32 stupňům! Auto se na přímém slunci změnilo ve vražednou pec.

Americký policista Aristides Paulino pocházející z amerického Miami se v pátek vrátil domů po noční službě a šel si lehnout. Mezitím, co spal, došlo k tragédii. Jeho manželka Clara zřejmě šla něco hledat do jeho policejního vozidla a zůstala tam uvězněna na zadních sedadlech.

Policejní vozidlo je ovšem zabezpečeno tak, aby se ze zadních sedadel nedaly otevřít dveře. Toto opatření má logické vysvětlení - právě vzadu policisté vozí zatčené lidi. Na oknech u dveří tam jsou navíc mříže a mříže také dělí zadní sedadla od přední části vozu.

Jakmile se Clara dostala dovnitř, zřejmě se za ní zavřely dveře, což vedlo k uzamčení vozu. Auto v tomto případě bylo možné otevřít pouze zvenčí. „Je to doslova klec,“ cituje jednoho z policistů britský deník Daily Mirror. Toho dne ve městě panovala velká vedra. Teploměr ukazoval až 32 stupňů. Ženě nebylo pomoci. Rodina její tělo našla ve vozidle kolem páté hodiny odpoledne.

Poté, co na místo tragédie přijela policie, našla její otisky všude po voze, jak se snažila všemi silami dostat ven. „Hrozné, hrozné, hrozné, dokážete si představit, že se toto někomu stane? Milovala svou rodinu a své děti. Věřím, že to byla jen nešťastná náhoda,“ uvedla Daphne Stewardová, sousedka rodiny. Strážci zákona případ prověřují, nicméně vše nasvědčuje, že šlo o nešťastný incident.

mirkli ( 27. srpna 2020 21:30 )

Nelezu kam nemám,! A do policejního vozu šmírovat, už vůbec ne!
Holt za blbost a žárlivost se platí!

Wells ( 27. srpna 2020 20:40 )

Zabouchla za sebou aby neviděl že mu šmejdí v autě. Špehovat se nemá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání