Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Muž si uřízl penis a zahodil ho: Šokoval policisty i záchranáře

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: yks - 
28. května 2020
16:08

Kruté zmrzačení vlastní rukou podstoupil ve středu v noci muž v parku v ulici Michaela-Brücknera v jihovýchodním Berlíně. Když na místo přijeli policisté, zůstali jen v šoku zírat. Namísto své mužské chlouby měl mezi nohama jenom krvavé jezero.

K incidentu byly složky záchranného systému povolány ve středu, krátce po půlnoci, našly tam muže, který ležel v křoví a sténal. Bližší pohled odhalil, že si patrně vlastnoručně amputoval penis! O případu informoval německý portál Berliner Kurier.

Muž údajně řekl policii, že se opil, aby snesl strašlivou bolest, a penis si amputoval až na třetí pokus. Silně krvácel. Policie nezná motivy jeho činu. Skončil v péči lékařů a pod sedativy. Z toho důvodu nebylo možné provést jeho výslech. Policisté nevylučují možný pokus o sebevraždu, ale šetření celé záležitosti probíhá. „Jsme teprve na začátku vyšetřování,“ řekla Kurieru policie.

Zraněný muž skončil v úrazové nemocnici v berlínském Marzhanu, kde se specializují na řešení podobných tělesných traumat, jenže nastal problém. Muž totiž svůj penis zahodil do křoví a ani důkladné pátrání v okolí mužova nálezu nevedlo k tomu, že by jeho chybějící orgán někdo našel. Proto nebylo možné mu ho přišít zpět a doba léčení se kvůli tomu značně protáhne, uvedl německý portál.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání