Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Neuvěřitelný manévr kamioňáka: Tři náklaďáky drze předjel na přejezdu

Aktualizováno -
28. června 2019
11:09
Autor: DH - 
27. června 2019
20:28

Českou republikou koluje další neuvěřitelné video, které zachycuje naprosto šokující chování řidiče kamionu na Svitavsku. Nebezpečný manévr si jako zázrakem nevyžádal žádné zranění, škoda je však minimálně 15 tisíc korun.

Policie zveřejnila záběry z přejezdu na svých internetových stránkách. K incidentu, který video zachycuje, došlo 17. června letošního roku na silnici číslo I/34 ve směru ze Svitav do Poličky v Pardubickém kraji.

„Doposud neznámý řidič s nákladním vozidlem a přívěsem nejen že nerespektoval vodorovné dopravní značení (plnou čáru), ale ještě se rozhodl předjíždět kolonu vozidel těsně před železničním přejezdem,“ shrnul šokující chování z videa policejní mluvčí Ondřej Zeman.

Video: Neuvěřitelný manévr kamioňáka: Video zachytilo, jak hazardoval na přejezdu

Muž podle něj následně bočně vrazil do jednoho z předjížděných vozidel a způsobil mu škodu 15 tisíc korun. Z místa nehody ujel. Za jeho chování mu nyní hrozí jeden rok zákazu řízení a klidně i sedmibodová ztráta. Ovšem je jen velikým štěstí, že v protisměru v době nebezpečného jednání šoféra nikdo nejel, Následky by mohly být fatální.

PPP150W ( 28. června 2019 07:37 )

Video v HD a oni nejsou schopni vypátrat řidiče, nebo alespoň majitele vozidla? Tak to má asi na RZ vlevo malé PL

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání