Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Na benzince v Liberci došlo k výbuchu: Svařující muž utrpěl vážné popáleniny

Autor: ČTK - 
18. června 2019
13:02

Vážná zranění utrpěl v úterý dopoledne muž při svařování potrubí na benzinové stanici v Zeleném údolí v Liberci. Má popáleniny v horní části těla, letecky ho záchranáři transportovali do Prahy do Vinohrad na popáleninové centrum. 

Velice vážná poranění utrpěl v úterý muž, který svařoval potrubí na benzinové stanici v Zeleném údolí v Liberci. Během jeho práce se pravděpodobně vznítily nahromaděné hořlavé páry. 

Zasažený muž skončil se závažnými popáleninami v horní části těla. Záchranáři ho letecky transportovali do Prahy do Vinohrad na popáleninové centrum. „Byl napojen na umělou plicní ventilaci,“ řekl dnes ČTK krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Okolnosti neštěstí prošetřuje policie, podle mluvčího policie Vojtěcha Robovského je ale šetření teprve na začátku. Zranění utrpěl muž krátce před 9:15, případem se zabývají kriminalisté.

Na benzinové stanici zasahovali dopoledne i hasiči. „Bylo nám oznámeno, že došlo ke vznícení zbytků hořlavých par při rekonstrukci, kdy tam svařují potrubí,“ uvedla krajská mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. K rozšíření požáru podle ní nedošlo. „Z bezpečnostních důvodů jsme tam měřili ještě koncentrace, nic nebezpečného ale nebylo naměřeno,“ dodala.

 

ostuda ( 15. července 2019 11:52 )

proč jednu větu furt dokola ten pisálek opakuje? jantar akorát krade lidem čas. nebylo by lepší tyhle ve škole spíš poslat na řemeslo když v automobilkách chybí tolik lidí, že se musí dovážet cizozemci který neuměj česky ani kváknout a jsou tady pak nešťastný jak oni, tak i my z nich!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání