Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Veroniku (†24) zastřelili za bílého dne v Kanadě: Po mladé Češce zůstaly tři děti!

Autor: dce - 
19. února 2019
05:01

Obyvatelé kanadského Toronta jsou v šoku – za bílého dne zde dva muži zastřelili mladou ženu v autě. Policie oběť později identifikovala jako čtyřiadvacetiletou Češku Veroniku M., která dlouhodobě žila v zahraničí. Po mladé ženě zůstaly doma tři děti!

K otřesné události došlo v Torontu v neděli 10. února krátce před sedmou hodinou ranní. V jednom z místních bytových domů měl neznámý pachatel několika ranami postřelit mladou ženu v jejím autě. Policie dívku identifikovala jako Veroniku M. (†24), která pocházela z České republiky a v Kanadě již delší dobu žila.

Svědci hovoří o tom, že z ulice před domem zaslechli několik výstřelů rychle za sebou, později byli spatřeni dva muži ujíždějící z místa činu v černém SUV. Policie na místě zajistila více než dvacet nábojnic. Veroniku našli v nabouraném bílém autě už bez známek života, přesto se jim podařilo obnovit srdeční činnost. Oběť byla s vážnými poraněními převezena do nemocnice, kde bohužel po pěti dnech boje o život zemřela.

Podle Veroničiny matky se dívka zrovna vracela z večírku, v garážích ji vysadily její kamarádky a krátce nato se ozvala střelba. Po mladé ženě zůstaly doma tři děti, tomu nejmladšímu je teprve pár měsíců. 

„Zůstaly nám jen její děti, moje druhá dcerka si je vzala do své péče. Jsem celá rozklepaná. Já ty výstřely slyšela, ale nevěděla jsem, že to bylo na ni. Ještě mi psala: ‚Mami, za deset minut už budu doma‘,“ napsala její matka na sociálních sítích.

Veronika se stala letos už devátou obětí vraždy v Torontu, šest z nich bylo zastřeleno. Během čtyř dní, kdy byla postřelena i Veronika, byli zavražděni tři další lidé. Místní jsou zhrození a bojí se vycházet na ulici.

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání