Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kocour způsobil vážnou nehodu na Českolipsku! Za jízdy skočil na řidiče

Kocour »záškodník« se za jízdy dostal z přepravky a skočil na majitele! Škoda na autě se vyšplhala na 100 tisíc
Kocour »záškodník« se za jízdy dostal z přepravky a skočil na majitele! Škoda na autě se vyšplhala na 100 tisíc  (Autor: policie ČR)
Autor: rc - 
17. ledna 2019
22:38

Kuriózní nehoda se stala v sobotu odpoledne na Českolipsku. Majitel vezl svého kocoura k veterináři do Doks. Tomu se ale za jízdy podařilo dostat z přepravní tašky a skočil na řidiče. Muž se lekl, strhl volant a narazil do stromu! Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, ale škoda na autě vyšla na 100 tisíc korun!

Pěkně draho vyšel kocour majitele z Provodína na Českolipsku. Ten v sobotu odpoledne u sebe doma hostil návštěvu. Jednoho z návštěvníků však kousl kocour. Majitel měl obavy, aby kocour neměl infekční chorobu, a tak ho naložil do auta a vezl ke zvěrolékaři do Doks. To se ale zřejmě kocourovi nelíbilo.

Během jízdy se dokázal dostat z přepravní tašky a skočil na řidiče! „Čičákovi se ale nucený „výlet“ v přepravní tašce ani trochu nelíbil a dal to brzy najevo. Potom, co s ním jeho páníček ujel necelé dva kilometry, podařilo se mu z tašky položené na zadní sedačce nepozorovaně vyklouznout, a za jízdy skočil řidiči přímo do volantu. Ten se vylekal a strhnul řízení vpravo, kde se Dacia Logan převrátila v příkopu na střechu,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Řidiči se naštěstí nic nestalo. Bez zranění vyvázl i kocour »uličník«, který z auta utekl. „Později ho našli vystrašeného na nedalekém poli hasiči,“ dodala mluvčí. Škoda na autě se však vyšplhala na 100 tisíc korun!

blackcatmilly ( 18. ledna 2019 10:43 )

Nehoda se opravdu stala, nebyl to však mourovatý kocour, ale bílá kočka! Viděla jsem ji v telce!

petrw ( 18. ledna 2019 07:36 )

no to je hrozny hlavne ze mají sprosty napisy a clanky i fotky

sukin-sa-vracia ( 18. ledna 2019 02:42 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání