Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Údajný vrah Jána Kuciaka slaví! Za mřížemi ho stihla radostná novina

Autor: DH - 
3. prosince 2018
16:55

Muž obviněný z vraždy investigativního novináře Jána Kuciaka (†27) a jeho snoubenky Martiny (†27) Zoltán A. je otcem. Za mřížemi oslavil narození dcery.

Holčičku jménem Amina Emma porodila v první adventní neděli přítelkyně Zoltána A. Szabina v komárenské porodnici. S novým přírůstkem do rodiny se ihned pochlubila na sociální síti Facebook. Jeden z hlavních podezřelých v případu vraždy novináře Kuciaka (†27) Zoltán se tak za mřížemi může těšit z nového, v pořadí již třetího, potomka. Vyvstává ale otázka, zda dítě ponese od narození cejch nechvalně známého otce.

Slovenská média začínají spekulovat, jak by se děťátko mohlo jmenovat. Matka má totiž na výběr. Buď bude holčička nést příjmení své matky, a nebo to, které má její otec Zoltán. Ten má ale nyní i hromadu starostí. Mimo obvinění z nájemné vraždy mu také údajně docházejí peníze.

Údajný zprostředkovatel vraždy a jeho přítelkyně Szabina totiž prodávají dům, ve kterém společně bydleli. Na prodej je za bezmála pět milionů korun a realitní kancelář ho popisuje jako nadstandardní rodinný dům s větší vodní plochou. Vhodný by měl být pro náročnější klienty. Je však těžké říct, jestli si někdo dům s podobným majitelem odkoupí.

Zoltán A. nefiguruje jen ve vraždě Jána Kuciaka a Martiny Kušnírové. Má být zapleten i do vraždy exprimátora Hurbanova.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání