Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dvě ženy z Hradce Králové se rvaly kvůli muži: Když se snažil spor zarazit, společně ho napadly

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: MP Boskovice)
Autor: chal - 
15. listopadu 2018
15:38

Rušnou víkendovou noc zažili městští policisté v Hradci Králové. V sobotu před půlnocí zasahovali u rvačky dvou mužů. Jeden z nich skončil na záchytce se 1,87 promile. Po několika hodinách zase strážci pořádku museli vyrazit k potyčce, při níž sokyně v lásce napadly muže, o kterého se před tím praly.

V noci ze soboty na neděli měli městští policisté z Hradce Králové opravdu napilno. Zasahovali hned u dvou potyček. Strážníci nejprve řešili bitku dvou mužů. Na číslo 156 hodinu před půlnocí zavolal svědek s tím, že dvě skupinky zákazníků opustily restauraci v centru města a na ulici se do sebe pustily.

Když k podniku dorazila hlídka městské policie, na místě se už nacházeli pouze dva muži, kteří s fyzickou konfrontací neskončili ani v přítomnosti strážců zákona. Ostatní lidé z místa stihli utéct. Policisté dvojici odtrhli, ale jeden z mužů se jim pokoušel vytrhnout a svého soka znovu napadnout. Všechny přítomné navíc častoval velmi hrubými vulgarismy.

Strážníci ho zpacifikovali pouty. Při dechové zkoušce mu pak naměřili 1,87 promile alkoholu. Druhý muž následně vysvětlil, že se pouze bránil útoku. Agresora policisté odvezli na záchytku.

O několik hodin později byla hlídka městské policie zavolána k incidentu poblíž vlakového nádraží. Tentokrát šlo o skupinku tříčlennou. Na místě se praly dvě opilé ženy kvůli muži, o kterého měly obě zájem. Když se daný muž pokusil situaci uklidnit a vstoupil do sporu, ženy ho společně napadly.

Objekt touhy se tak stal objektem útoku fackami a kopanci. Konflikt zarazili až policisté, kteří dali dvojici agresorek pokuty a doporučili jim, aby se odebraly do svých domovů.

ja-stana ( 15. listopadu 2018 15:50 )

Tady se rvou cigáni pořád. Proč o tom nepíšete každý den? V čem byla ona sobota vyjímečná?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání