Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ozbrojený muž se v Ostravě pokusil unést dítě z kočárku! Strážník na něj tasil zbraň

Muž v Ostravě se pokusil unést dítě z kočárku! Policista na něj tasil zbraň (Ilustrační foto)
Muž v Ostravě se pokusil unést dítě z kočárku! Policista na něj tasil zbraň (Ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk – David Malík)
Autor: lm - 
2. listopadu 2018
16:28

Noční můru každé matky si tento týden prožila žena v Ostravě. Ozbrojený muž se pokusil jí vzít dítě z kočárku. Matka se před ním dala na útěk. Agresora zpacifikovala až policie.

K hrůznému incidentu došlo v pondělí 29. října v Ostravě-Porubě. Muž ozbrojený nožem se tu měl pokusit unést malé dítě z kočárku, a když se matka dala na útěk, tak ji pronásledoval. Když spatřil přivolané strážníky, dal se sám na útěk.

"Jeden ze strážníků ho však brzy nalezl. Muž se choval arogantně a poté rukama sáhl za záda. Hrozilo, že zde schovává onen nůž. Strážník proto okamžitě reagoval. Na útočníka použil hrozbu namířenou služební zbraní. Až to agresivního muže uklidnilo. Muž si svlékl oblečení a ukázal, že není ozbrojen," popsala dramatickou situaci Michaela Michnová z ostravské městské policie.

Strážníci následně zjistili, že se agresor s napadenou ženou již delší dobu zná. "Muž nedokázal unést její odmítnutí, proto ji vyhrožoval. Muže si následně k dalšímu šetření převzala Policie ČR," dodala mluvčí.

 

petrw ( 3. listopadu 2018 11:20 )

me je to fuk ci to bylo

zapletalikovi ( 2. listopadu 2018 17:30 )

Asi věděla, proč ho odmítla. Doufejme, že to malé nebylo jeho...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání