Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Náměstkovi chomutovského primátora hodili do auta zápalnou lahev: Pomsta, nebo protikampaň?

Autor: shp, lac - 
26. září 2018
15:09

Náměstek chomutovského primátora David Dinda zažil opravdu krušnou noc. Někdo mu hodil do vozu zápalnou lahev, která se po dopadu vzňala a automobil značně poničila.

O tom, co se stalo, informoval sám Dinda na svém facebookovém profilu. „Právě mi někdo hodil zápalnou lahev do auta u baráku,“ napsal na sociální síti v noci z úterý na středu. K svému postu připojil i fotografii vozu poničeného od ohně.

Případem se již zabývají strážci zákona, potvrdila mluvčí chomutovské policie Marie Pivková. „Můžeme potvrdit, že od půlnoci tento případ vyšetřujeme. Proběhlo ohledání místa činu,“ řekla Blesk.cz. Kriminalisté podle ní pracují s několika vyšetřovacími verzemi.

„Tohle už nemá s banální protikampaní co dělat. Nejdříve posprejované plochy, pak útok zápalnou lahví. Co přijde příště? Připomíná to praktiky mafie. Já to nechápu, Nový sever nevede žádnou negativní kampaň. David Dinda je mezi lidmi oblíbený a odvádí dobrou práci. Proč se ho tak bojí,“ rozčiluje se na Facebooku Dindův příznivec Vlastimil.

„Úspěch se neodpouští. To je ten náš divokej sever... předpokládám, že Tě to ale ještě víc nakopne! Tak hlavně ať jste všichni v pořádku!“ píše Dindovi Martin.

David Dinda pracoval 13 let jako výkonný ředitel hokejového týmu Piráti Chomutov. Pak byl zvolen 1. náměstkem primátora Chomutov. Zároveň působí v politické straně Nový sever.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání