Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Modelka vyskočila před milionářem z 6. patra: Chtěl sex, vytáhl na mě nůž

Autor: DH - 
26. září 2018
11:20

Přímo peklem si v arabské metropoli Dubaj prošla modelka Ekaterina Stetsyuk (23). V hotelovém pokoji ji měl napadnout podnikatel. Bezmocná žena před ním raději vyskočila z 6. patra hotelu. Bohužel pro ni jí policie odmítla uvěřit.

Ekaterina přijela do Dubaje za prací. Když jí devětatřicetiletý podnikatel nabídl lukrativní spolupráci v oblasti kosmetiky, neváhala a pod slibem pracovní schůzky následovala muže do jeho hotelového pokoje. Rychle jí však došlo, že tohle setkání bude mít s prací pramálo společného.

Muž téměř okamžitě na dívku začal naléhat, když odmítla, vytasil se s nožem a vyhrožoval Ekaterině zabitím, když se mu nepodvolí. Po několikaminutovém boji se modelce podařilo sebrat agresorův nůž. Ani to ale mladou dívku nezachránilo, silnému muži se nedalo ubránit.

„Moc jsem se bála. Ne toho, že by mě znásilnil. Bála jsem se, že mě zabije,“ vypověděla tehdy pro televizi Ekaterina.

Když se konečně vyvlékla ze sevření, utekla na balkon. Měla však takový strach, že v šoku přelezla zábradlí a vrhla se z několikametrové výšky dolů. Pád jí zlomil páteř a modelka okamžitě musela putovat do nemocnice.

Ekaterina měla štěstí v neštěstí. Utrpěla sice rozsáhlé zlomeniny několika obratlů, některé z nich zůstanou navždy vyztužené titanovou destičkou, na druhou stranu však pád nepoškodil míchu, takže se po dvou operacích modelka vcelku rychle zotavila. Vzápětí ale přišel další šok.

„Obvinili mě z toho všeho. Prý jsem ho já zranila a musím jít do vězení,“ popisuje oběť situaci, kdy pro ni do nemocnice přišla policie s tím, že musí okamžitě do vězení. Ještě na vozíčku tam také nakonec skončila. „Tohle je muslimská země. Tady je zákon na straně muže,“ povzdechla si zoufale.

Agresor se ihned po incidentu rozhodl opustit zemi, ale na letišti byl zadržen místní policií. Tvrdil, že dívka na něj sama zaútočila nožem a on ji v sebeobraně z hotelového balkonu strčil.

Video: Po autonehodě ochrnula, svou krásou ale prorazila a má šanci stát se slavnou modelkou.

Video  Po autonehodě ochrnula, svou krásou ale prorazila a má šanci stát se slavnou modelkou.  - Instagram.com
Video se připravuje ...

karancita ( 26. září 2018 15:15 )

Co to je za blbost. Kdyby vyskočila ze šestého patra, tak je po smrti. A vůbec nevím, proč tam lezla. Je to blbka na entou. Holt, myslela si, že jí dá peníze jen tak a ono nic.

pupak_1 ( 26. září 2018 14:08 )

 Anastasia Šrětsuk - nomen omen

misha46 ( 26. září 2018 10:38 )

Zrůdný islám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání