Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policista Jakub (†32) se ve službě vyboural na motorce: Přítelkyně oplakává jeho smrt

Autor: dce - 
10. září 2018
19:50

Tragická nehoda se stala minulý týden na Novojičínsku. Policista Jakub M. (†32) zde z neznámých příčin sjel ze silnice a naboural do stromu. Srážku ani přes rychlou pomoc záchranářů nepřežil. Jeho přítelkyně i další blízcí otřesnou smrt smrt oplakávají na sociálních sítích.

„Navečer 4. září 2018 došlo na Novojičínsku k tragické havárii motocyklu, který řídil policista. Z dosud zjištěných informací vyplývá, že motocyklista vyjel mimo komunikaci, načež motocykl narazil do stromu. Při havárii utrpěl službukonající policista zranění, kterým podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Pokorná.

Jakub M. tělem přerazil vedví strom u silnice. Proč k nehodě došlo, policie nadále vyšetřuje, alkohol byl při pitvě vyloučen.

„Osud mě připravil o muže, se kterým jsem chtěla strávit život… Nikdy tě nepřestanu milovat a nezapomenu, Kubíčku,“ smutní na Facebooku Jakubova přítelkyně Adéla.

Super kluk, na Zábřehu zanechal velkou stopu! Je to nespravedlivé! Moc to bolí!“ napsal Luděk. Smrt mladého dopravního policisty zasáhla desítky lidí včetně jeho kolegů. Upřímnou soustrast. Kuba byl bezvadný kamarád a super kolega,“ píše Petr.

Kate147 ( 13. září 2018 14:00 )

Kdyby se něco tak strašného stalo vašemu kamarádovi, známému nebo příbuznému určitě by jste si všechny níže uvedené komentáře odpustili. Čest Jakubově památce a klid pozůstalým.

pjotri ( 11. září 2018 03:02 )

Podle sily narazu jel jak prase. Napovida tomu i to, ze sjel mimo vozovku - proste ho to vyneslo v nejake, i mirne zatacce. Masina je svina, zvlast, kdyz se ji v zatacce nalozi, to pak jede jen rovno. Dotaz na rodinu: horsi fotky uz jste Blesku a na parte dodat nemohli?

odol ( 10. září 2018 23:39 )

 S pokladny jeho složky mu volali,že už jsou odměny a tak pospíchal...

PPP150W ( 10. září 2018 20:04 )

Nemohu se ubránit domněnce, že příčina nehody nebude až takovou záhadou. Pokud vyloučíme málo pravděpodobnou technickou závadu na služebním stroji, jel řidič nejspíš velmi, velmi rychle, když tělem přerazil strom u silnice. Otázkou je, proč dopravní policista ve službě nerespektuje dopravní předpisy a nedodržuje rychlost. O tom, že by uháněl k nějaké události, nebo honil zločince zmínka není, tak proč tedy. Každopádně je to lidská tragedie a s pozůstalými cítím hlubokou soustrast.

zlymikes ( 10. září 2018 20:00 )

I policajt by se měl naučit jezdit na silných motocyklech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání