Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Maminka byla obětí sexuálního útoku. Policie po pěti letech stále nemá pachatele!

Autor: DH - 
20. srpna 2018
06:15

V roce 2013 byla Chloe v australském Melbourne obětí útoku, při kterém došlo i ke znásilnění. Nyní nahrála ve spolupráci s místní policií emotivní rozhovor, který snad pomůže k chycení pachatele, který stále uniká spravedlnosti.

„Všimla jsem si, jak za mnou jde nějaký chlap. Přešla jsem a on mě následoval,“ začala rozhovor s moderátorem Chloe, a ve tváři jí bylo vidět, že i po 5 letech těžko hledá slova, když mluví o svém napadení, při kterém utrpěla vážná poranění obličeje a byla i znásilněna.

V červnu roku 2013 se vracela nad ránem domů, když ji neznámý muž praštil do hlavy, zatáhl mimo ulici a brutálně zkopal. Když se pak už nemohla bránit, ještě ji sexuálně zneužil a utekl.

Policie po něm však už 5 let pátrá a stále se nepodařilo najít nějaké stopy, které by je k pachateli zavedly. I proto se rozhodli k natočení rozhovoru s Chloe a také ke zveřejnění všech záznamů z bezpečnostních kamer, aby mohli lidé případně rozpoznat monstrum, které tohle provedlo.

„Zničilo mě to opravdu na dlouhou dobu, byla jsem čerstvá maminka, ale nemohla jsem jí být, protože jsem se tím stále zabývala. Myslím, že to poškodilo i vztah s mým synem,“ vypráví se slzami v očích oběť.

Policie dokonce vypsala vysokou odměnu za jakékoli informace k dopadení pachatele, která činí přibližně 10 milionů korun.

„Máme tu oběť, která byla brutálně napadena, a to jak sexuálně, tak i fyzicky. Dokonce může být šťastná, že tu dnes s námi může vůbec být,“ dodal policejní inspektor Steve Wilson, který věří, že se pachatel brzy dočká spravedlnosti.

animka ( 20. srpna 2018 08:23 )

Co ti je po tom, hulváte? Obhajuješ kriminálníka a násilníka? Zatknout tebe!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání