Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilnění dívky (17) v Karlových Varech: Policie obvinila 31letého muže!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
8. srpna 2018
13:39

K hrůznému útoku mělo dojít koncem června v Karlových Varech. Zvrhlík tu podle policie znásilnil teprve sedmnáctiletou dívku. Policisté už obvinili jednatřicetiletého muže, který se podle nich útoku dopustil.

Muž na dívku zaútočil v brzkých ranních hodinách v ulici Západní. Dívka začala volat o pomoc a běžela zpátky směrem do centra. Muž měl dívku doběhnout a zatlačit do výklenku domovního vchodu," popsala policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Násilník poté mladé ženě přitiskl ruku na ústa, aby nemohla volat o pomoc. I přes její aktivní odpor jí roztrhl spodní prádlo, přičemž ztratil rovnováhu. Dívka se snažila z místa utéct, ale muž ji měl chytit a odtáhnout za roh domu. Dívka se mu bránila, na to si muž rozepnul kalhoty a měl se nad ní uspokojit," doplnila mluvčí. 

Agresor po hrůzném činu z místa utekl, policii se ho ale podařilo vypátrat a zadržet. Jednatřicetiletý muž byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění. Policisté zároveň podali návrh na jeho vzetí do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na dva roky až deset let," uzavřela Týřová.

pekaaaros ( 8. srpna 2018 14:08 )

peklo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání