Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tříměsíční dítě se upeklo v autě: Co to tu cítím? Matka syna našla, když šla z práce

Tříměsíční Aiden zemřel v rozpáleném autě.
Tříměsíční Aiden zemřel v rozpáleném autě.  (Autor: Archiv otce)
Autor: red - 
28. července 2018
09:07

Ráno naložila své dvě děti, dvouletou dceru a tříměsíčního Aidena, a vyrazila s nimi na cestu do jeslí a pak do práce. Zatímco starší holčičku vyložila, na Aidena zcela nepochopitelně zapomněla. Auto zaparkovala na parkovišti a odešla do práce. Vrátila se k němu až po několika hodinách.

„První moment, kdy si uvědomila, že se něco stalo, byl, když otevřela auto a ucítila Aidenovo tělo,“ popsal pro stanici Wave3 News zdrcený Aaron Turner, tatínek chlapečka, který s jeho matkou už nežije. „Nemůžu to pochopit. Pořád nerozumím, co se to vlastně stalo,“ naříká muž.

Matka jeho dětí zaparkovala auto před zdravotnickým střediskem v New Albamy v americkém Ohiu, kde pracuje. Své miminko objevila tak až po několika hodinách. K místu byl okamžitě přivolán lékař, ale chlapci nebylo bohužel pomoci.

„Jsem naprosto na dně. Nechápu to. Potřebuju to sdílet se světem. Mojí jedinou nadějí je varovat rodiče, aby se nikomu něco takového nikdy nestalo,“ uzavřel otec.

Policie případ vyšetřuje, zatím nebylo sděleno žádné obvinění.

Podobný šokující případ se stal před několika týdny také v Brně. Rodiče nechali v autě - vědomě - svou dceru a odešli na nákup. Zachránila ji jen duchapřítomnost kolemjdoucího a rychlý zásah strážníků. Podívejte se na VIDEO: 

Video  Strážnice Silvie Březinová o záchraně holčičky z rozpáleného auta.  - Blesk TV, Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

welcomet ( 8. srpna 2018 00:43 )

Thyronx ( 28. července 2018 17:02 )

To jistě není národnostní problém protože se to děje po celém světě a jen a pouze nezodpovědným rodičům. Nechci domyslet že to je někdy vzácně i úmyslné v případě nechtěného dítěte. Ano, vysoké tresty jsou tu na místě ať se to stane kdekoliv na světě.

Thyronx ( 28. července 2018 17:00 )

když tak čtu idiota kramoru, říkám si KOLIK stejných případů bylo jen letos v Česku kolik vygumovaných českých pind udělalo totéž?

panchovilla ( 28. července 2018 16:39 )

Pravda

tomestve ( 28. července 2018 12:27 )

Kam se podělo to druhé dítě?Neštěstí jsou na denním pořádku,ale stejně nepochopím,jak může rodič zapomenout dítě kdekoliv.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání