Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kateřinu (†17) ubodal v Londýně její expřítel, říkají příbuzní. Její rodina poprosila o pomoc

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
16. července 2018
18:05

Krásná Kateřina (†17) se stala obětí vraždy v Londýně. Byla brutálně ubodána. Příbuzní tvrdí, že vrahem je její expřítel. Policie už z činu obvinila mladíka jménem Oluwaseyi Dada (21). Rodina po tragédii požádala o pomoc.

Zjišťujeme okolnosti případu. Britská policie nás zatím nenotifikovala,“ řekla Blesk.cz mluvčí ministerstva zahraničí Irena Valentová. Důvodem může být dívčino občanství. Podle našeho zdroje se totiž Kateřina narodila rodičům až poté, co emigrovali do Velké Británie.

Rodina dívky nás kontaktovala. Poskytujeme jí konzulární pomoc,“ dodala Valentová. Příbuzní Kateřiny jsou z její smrti zdrceni. „Mám tě moc rád, moje malá krásná sestřenice, odpočívej v pokoji, budu se za tebe modlit. Ten muž dostane, co si zaslouží, nenechám to jen tak skončit,“ napsal rodinný příslušník na Facebooku.

Podle příbuzných šlo o jejího expřítele. Mladík neunesl rozchod a po skončení vztahu s Kateřinou ji stalkoval. Vše mělo vyústit krveprolitím. Policie údajného vraha dopadla. Z činu byl obviněn Oluwaseyi Dada (21). I když ale bude odsouzen, dívce, jejíž rodiče přijeli do země z Liberce, to život nevrátí…

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání