Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tatianu (†27) střelili v Mexiku do hlavy: V dovolenkovém ráji slavila první výročí svatby

Autor: rc - 
11. července 2018
20:42

Tatiana Mirutenko (†27) odjela do Mexika, aby tam se svým manželem oslavila první výročí jejich svatby. V pondělí si zašli šťastní manželé spolu s přáteli do restaurace El Califa. Když restauraci opouštěli, zastavili před ní dva ozbrojení muži na motorkách a spustili palbu. Mladou ženu trefili do hlavy.

Tatiana Mirutenko, která pracovala v San Franciscu jako farmaceutka, se svým manželem Jamesem Hooverem slavila první výročí svatby. Významné výročí chtěli oslavit velkolepě, a tak odcestovali ještě se svými dvěma přáteli do Mexika. Mladé ženě se však dovolená stala osudnou.

V pondělí se skupinka v ranních hodinách vracela z restaurace El Califa, když před restaurací zastavili dva muži na motorkách. Ti vyndali zbraň a spustili palbu. Muži měli spadeno na tamního vyhazovače, ovšem během palby byla zastřelena i Tatiana, kterou trefili do hlavy. Čtyřiasedmdesátiletý vyhazovač, který byl cílem střelců, byl během palby zraněn. K palbě došlo kousek od turistického městečka. „Před rokem jsme vybírali květiny na svatbu. Dnes budu vybírat květiny na pohřeb,“ řekl její otec pro ABC.

VIDEO: Zdrogovaný řidič ujížděl policistům, prostříleli mu pneumatiky

offline ( 11. července 2018 21:05 )

Kdyby paní Mirutenková zůstala doma v Rusku, třeba by se jí to nestalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání